Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Augusztus 17. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

Elvis Presley a Széchenyi Kertben!

Elvis Presley a Széchenyi Kertben!

A magyar rock and roll zenei élet krémje hallgatott Kosztolicz Péter Pedró hívó szavára és egy nagyszabású emlékkoncerttel tiszteleg a 33 éve elhunyt Elvis Presleyre. A legnagyobb slágerek csendülnek fel a Széchenyi Kertben.

 
Idén, augusztus 16-án lesz 33. éve, hogy Elvis Presley elhagyta a földi létet és a milliók által istenített hang örökre elhallgatott. Sokan még most sem fogják fel, hogy a rock and roll földi helytartójának ilyen rövid, és önpusztító valóság jutott.
 
 
Rajongói azonban nem feledik s felszínen tartják emlékét, dalait. A Pedrofon zenekar a stílus hazai nagyágyúja, s ehhez méltóan felkarolta az ügyet. Nem először emlékeznek már meg a Királyról, születésnapján is összegyűlnek zenész barátaikkal.

 
- Úgy éreztem meg kell tenni a lépéseket, egy ilyen koncert ügyén. Nincs túl sok Elvisről szóló koncertet tartanak Magyarországon, viszont meglepő, hogy mennyien szeretik és milyen tehetséggel és odaadással adják elő dalait. - mondta el lapunknak Kosztolicz Péter.

 
Pedró tehát nem először vállalta magára, hogy megszervezi az Elvis estet, zenekarával és meghívott énekesekkel elevenítik majd fel a fekete hangú fehér fiú csodáját. Idén olyan Elvis-imitátorok és rock and roll énekesek álltak az ügy mellé, mint Crazy Cat (Galántai Imre), Csipesz (Hanuss Jenő), Ed Philips (Kocziha Zsolt), Elvis By Fly (Czeczei József), Gencsi Attila, Jerry Lee Bence (Kovács Benedek), László István, Neon (Niedermüller Péter), Rudi (Wolf Rudolf), Silver (Englerth Attila),  Szivar (Hartmann László) és Zebra Elvis (Varga István). Említést érdemel, hogy a meghívott vendégek mellett a házigazda Pedrofon zenekar két frontembere, maga Pedró (Kosztolicz Péter) és Fidó (Födő Sándor) is dalra fakad.

 
A helyszín Budapest szíve, a városligeti Széchenyi Kert, ahol minden héten két órás koncertet ad a Pedrofon. Irány bulizni, táncolni s emlékezni a Királyra!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.