Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2012. Február 29. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elvonóról ment az Oscarra

Elvonóról ment az Oscarra

Alig jött ki a színész a Betty Ford klinikáról, máris bulizni ment. Gerard Butler néhány hetet töltött az elvonón, ahová önként vonult be.

A 42 éves sztár saját bevallása szerint évek óta nem tudott olyan felhőtlenül szórakozni, mint az egyik hétvégi Oscar partin. "Nem hittem, hogy ilyen jól érzem majd magam." - mondta a New York Post újságírójának Gerard Butler. A színész eleinte otthon akart maradni, hiszen csak egy nappal korábban ért véget a kezelése a Betty Ford klinikán, ahová önként vonult be. Bár azt pletykálták, alkohol problémái miatt kért segítséget, valójában gyógyszerfüggőségének akart véget vetni.

Butler problémái a 300 című film forgatásán kezdődtek, 2006-ban, amikor számtalan sérülést szenvedett az akció jelenetek során. Később csak romlott a helyzet a szörf balesete után, már a legerősebb fájdalomcsillapító sem használt, és akkor nyugtatókat kért az orvosától, amitől azonban saját megfogalmazása szerint "félkómában" töltötte a napjait. Nem is emlékezett néha, kivel, mit beszélt meg. A sztár szóvivője elmondta, hogy a kezelés sikeres volt, és az orvosok szerint Butlernek nem kell újabb heteket töltenie a klinikán.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.

2020. Július 29. 07:00, szerda | Bulvár

Mundruczó Kornél filmje is szerepel a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjában

Mundruczó Kornél első külföldi produkciója, az angol nyelvű Pieces of a Woman is szerepel a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában.

2020. Július 28. 12:04, kedd | Bulvár

Renée Zellwegert is bevonnák a székely petíció kampányába

Magasabb fokozatba kapcsolt a székely petíció nemzetközi kampánya, amelybe megpróbálják bevonni Renée Zellweger kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, producert is