Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Május 16. 14:39, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Emberéletet követelt az országos természeti csapás

Emberéletet követelt az országos természeti csapás

Támfal omlott rá egy középkorú férfira Miskolcon, akinek már csak a holttestét tudták kiemelni a tűzoltók. A borsodi megyeszékhelyen méteres, félméteres víz hömpölyög a keleti városrész egyes területein. Miskolcon gyakorlatilag ugyan

Bódi Zoltán, a Miskolci Tűzoltóság szóvivője azt közölte: megáradt a Szinva-patak is. Lakások, pincék, garázsok kerültek víz alá. Kollégáik dolgoznak életveszélyessé nyilvánított épület megóvásán, a víz alatt álló területeken egyelőre nem szivattyúznak, a vízfolyásokat homokzsákokkal próbálják elterelni a lakott területektől. A miskolci tűzoltók munkáját tiszaújvárosi, encsi és szerencsi kollégáik is segítik.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.