Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2014. Augusztus 16. 09:12, szombat | Helyi
Forrás: Police.hu

Emberölés kísérlete Levélen

Emberölés kísérlete Levélen

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 15-én 17 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Levél településen egy emberre rálőttek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi férfi előzetes szóváltást követően, engedély nélkül tartott sörétes fegyverével három lövést adott le szomszédja irányába.

Az elsődleges információk szerint a sértett könnyű sérüléseket szenvedett.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 62 éves levéli lakost őrizetbe vették és ellene emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Címkék: emberölés, levél

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.