Városlista
2019. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. Március 19. 13:12, kedd | Belföld

Emberrablás Pécsen

Emberrablás Pécsen

Három férfi elrabolt egy nőt és annak gyerekét Pécsen, a nő párját pedig megverték. A nőt a korábbi párja és annak két rokona rabolta el. A férfi így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá.

Egy pécsi férfi hívta fel a rendőrséget hétfő délelőtt, mert három férfi elvette a telefonját, megverték, és elrabolták az élettársát és annak gyerekét. A rendőrök még a helyszínen elfogtak egy 22 éves lenti férfit, majd a 6-os főúton Szigetvár közelében egy 26 éves lenti és egy 27 éves pákai férfit.

A nyomozás során kiderült, hogy a pákai férfi és két rokona elmentek a korábbi élettársához Pécsre, ahol a nőt és a gyerekét betuszkolták egy autóba és nem engedték őket kiszállni. Ezt a nő jelenlegi élettársa megpróbálta megakadályozni, de a pákai férfi megütötte, amitől eltört az orra, majd elvette a telefonját is. Ezután az emberrablók elindultak Pákára.

Miután elfogták őket, a 27 éves férfi elmondta, hogy így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá, a rokonai pedig segítettek neki.

A három férfi ellen többrendbeli személyi szabadság megsértése miatt, a 27 éves férfi ellen pedig kifosztás és súlyos testi sértés miatt is nyomoz a rendőrség.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 23. 07:20, kedd | Belföld

Korrupció miatt óriási büntetést fizet a Microsoft magyarországi vállalata

A Microsoft magyarországi vállalatának 8,7 millió dolláros büntetést kell fizetnie korrupció miatt - jelentette be hétfőn az amerikai igazságügyi minisztérium.

2019. Július 23. 07:05, kedd | Belföld

Elkészültek a javaslatok az OKJ képzés átalakítására

A megszűnő Országos Képzési Jegyzék (OKJ) helyébe lépő új szakstruktúra kialakítása még javában tart, de egyes területeken már elkészültek a konkrét átalakítási javaslatok – olvasható a Magyar Nemzet keddi számában.

2019. Július 23. 06:44, kedd | Belföld

A Művészetek Völgye is csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez

A fesztiválra ellátogatók a BringaVölgy-Tekerő Programok keretében idén először olyan vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a környék tájaival, amelyek egyike a jövő évi Giro d'Italia magyarországi útvonalát is érinti.

2019. Július 23. 06:26, kedd | Belföld

Újból átkelhetünk a letenyei határon

Péntek reggeltől ismét forgalomba helyezték a négy hónappal ezelőtt hídfelújítás miatt lezárt letenyei közúti határátkelőt, ezzel az autópálya-átkelőn is csökkenhet a várakozási idő