Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. December 29. 08:51, vasárnap | Bulvár
Forrás: MTI

Emma Stone a legjobb befektetés

Emma Stone a legjobb befektetés

Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára a Forbes magazin listája szerint, amelyen a Mila Kunis, Jennifer Lawrence és Natalie Portman révén a második, a harmadik és a negyedik helyet is fiatal színésznők szerezték meg. Az első férfi az ötödik helyen szereplő Dwayne Johnson.

A magazin a színészek legutóbbi három filmje alapján állította össze a listát.Az Emma Stone-ra költött minden egyes dollár 80,60-at hoz a stúdióknak - írta napokban közzétett összesítésében a tekintélyes pénzügyi magazin, amely elsősorban A csodálatos Pókember sikerének tudja be a fiatal színésznő sikerét. Mila Kunis 68,70 dollárral lett a második, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence 68,60 dollárral a harmadik. Natalie Portman 31,30 dollárral a negyedik.

A lista ötödik helyén szereplő Dwayne Johnson - akinek filmjei a legtöbbet keresték idén a mozikban - egydolláronként 31-et keres a stúdióknak. A Sziklát Daniel Craig követi, a hetedik pedig Russell Crowe. A nyolcadik helyen szereplő Kristen Stewart 25 dollárt keres egydolláronként a stúdióknak. A tizes listát Robert Pattinson (23,50 dollár) és Taylor Lautner (21,40) teszi teljessé.

Bár a fiatal színésznők bizonyultak a legjobb befektetésnek, még mindig a férfi színészek a legjobban fizetettek Hollywoodban. Robert Downey Jr. (75 millió dollár), Channing Tatum (60 millió) és Hugh Jackman (55 millió) a jelenleg legjobban fizetett színészek az álomgyárban. A legjobban kereső színésznő a Forbes szerint 33 millió dollárral Angelina Jolie, aki csak a tizedik helyet szerezné meg egy férfiakat és nőket egyaránt számba vevő listán.

A legrosszabb befektetésnek Adam Sandlert nevezte korábban közzétett listáján a Forbes. A komikus csak 3,40 dollárt keres a rá költött egydolláronként számolva.

http://www.forbes.com/sites/dorothypomerantz/2013/12/23/emma-stone-tops-forbes-list-of-the-best-actors-for-the-buck/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.