Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Május 25. 11:30, szombat | Bulvár

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Mint már korábban megírtuk, Szick Petrát választottàk ki, hogy képviselje hazánkat a Miss Summer World szépségversenyen Albániában.

A verseny egyik “próbatétele” az úgynevezett “talent show” volt. Petra produkcióját sokáig homály fedte, most viszont kiderült, hogy miben is csillogtatta meg tehetségét a fiatal szèpség.

“Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen produkcióval induljak el a versenyen. 12 évet táncoltam, így erősen gondolkoztam azon, hogy lehet ez lenne a megfelelő “talent”,viszont a sok munka mellett nem volt időm eljárni betanulni egy koreográfiát, így ez a lehetőség kiesett. Puskás Petivel nagyon jóba lettünk az utóbbi időben és több koncertjén is megfordultam már. Nem ismertem a The Biebers dalait, így egyik nap nekiestem bepótolni a hiányosságaim és rábukkantam az egyik számukra, ami a “Régi dal” címet viseli. Hivatalosan egyik barátnőmet szerette volna felénekelni, de mondtam neki, hogy esélytelen, mert ezt én szeretném. Az életem olyan időszakában voltam, hogy nagyon tudtam azonosulni ezzel a dallal és mint kiderült, nagyon hasonló hangszínem van Petivel,így könnyű lenne dolgozni vele. Sokàig “rágtam” Peti fülét, hogy küldje át nekem a dal hangsávját, mert az ő hangjára szeretném ráénekelni a dalt,hiszen nekem ez óriási megnyugvást jelentene. Varga Viktor és Bakos Attila nagyon kedves barátaim és ők segítettek felvenni a számot. A feléneklés előtt sajnos le is betegedtem. Hangszál és torokgyulladásom volt, de így is felvettük a dalt. A produkcióhoz egy gyönyörű fehér ruhát álmodtam meg, amit Tóth Helga divattervező varrt meg nekem. A talent show egy hotelben volt megrendezve a versenyzők/hozzátartozók,illetve a szálloda vendégei vehettek részt rajta. A produkciónak akkora sikere lett, hogy pàr nappal később Albánia fővárosában,Tiranában, egy óriási színpadon kellett elénekelnem a dalt több száz ember előtt. Ekkor álltam életemben előszőr egyedül egy igazi színpadon ahol énekelnem kellett. Elmondhatatlan érzés volt. Nagyon hàlás vagyok mindenkinek a sok segítségért.” - mesélte Petra portálunknak.

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 10:22, vasárnap | Bulvár

Országos Beatles Találkozó lesz augusztusban a Kobuci Kertben

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, augusztus 11-én lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019. Június 14. 13:50, péntek | Bulvár

Elárverezi a NAV Gáspár Győző ékszereit

Árverezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ékszereit. A hatóság aukciós honlapján a 24 darab ékszer teljes becsértéke közel 6 millió forint - értesült a Blikk.

2019. Június 14. 12:01, péntek | Bulvár

Negyven év elteltével bizonyították, hogy nem öngyilkos lett egy híres ukrán zeneszerző

Öngyilkosságnak állították be Volodimir Ivaszjuk halálát.

2019. Június 13. 05:00, csütörtök | Bulvár

Új helyre költözik a VOLT Fesztivál

Új helyszínen, a korábbi szomszédságában rendezik meg az idei, 27. Telekom VOLT Fesztivált, amely június 25-én nyitja meg kapuit - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.