Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2019. Május 25. 11:30, szombat | Bulvár

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Mint már korábban megírtuk, Szick Petrát választottàk ki, hogy képviselje hazánkat a Miss Summer World szépségversenyen Albániában.

A verseny egyik “próbatétele” az úgynevezett “talent show” volt. Petra produkcióját sokáig homály fedte, most viszont kiderült, hogy miben is csillogtatta meg tehetségét a fiatal szèpség.

“Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen produkcióval induljak el a versenyen. 12 évet táncoltam, így erősen gondolkoztam azon, hogy lehet ez lenne a megfelelő “talent”,viszont a sok munka mellett nem volt időm eljárni betanulni egy koreográfiát, így ez a lehetőség kiesett. Puskás Petivel nagyon jóba lettünk az utóbbi időben és több koncertjén is megfordultam már. Nem ismertem a The Biebers dalait, így egyik nap nekiestem bepótolni a hiányosságaim és rábukkantam az egyik számukra, ami a “Régi dal” címet viseli. Hivatalosan egyik barátnőmet szerette volna felénekelni, de mondtam neki, hogy esélytelen, mert ezt én szeretném. Az életem olyan időszakában voltam, hogy nagyon tudtam azonosulni ezzel a dallal és mint kiderült, nagyon hasonló hangszínem van Petivel,így könnyű lenne dolgozni vele. Sokàig “rágtam” Peti fülét, hogy küldje át nekem a dal hangsávját, mert az ő hangjára szeretném ráénekelni a dalt,hiszen nekem ez óriási megnyugvást jelentene. Varga Viktor és Bakos Attila nagyon kedves barátaim és ők segítettek felvenni a számot. A feléneklés előtt sajnos le is betegedtem. Hangszál és torokgyulladásom volt, de így is felvettük a dalt. A produkcióhoz egy gyönyörű fehér ruhát álmodtam meg, amit Tóth Helga divattervező varrt meg nekem. A talent show egy hotelben volt megrendezve a versenyzők/hozzátartozók,illetve a szálloda vendégei vehettek részt rajta. A produkciónak akkora sikere lett, hogy pàr nappal később Albánia fővárosában,Tiranában, egy óriási színpadon kellett elénekelnem a dalt több száz ember előtt. Ekkor álltam életemben előszőr egyedül egy igazi színpadon ahol énekelnem kellett. Elmondhatatlan érzés volt. Nagyon hàlás vagyok mindenkinek a sok segítségért.” - mesélte Petra portálunknak.

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.