Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 25. 11:30, szombat | Bulvár

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Énekelt a magyar szépségkirálynő Albániában

Mint már korábban megírtuk, Szick Petrát választottàk ki, hogy képviselje hazánkat a Miss Summer World szépségversenyen Albániában.

A verseny egyik “próbatétele” az úgynevezett “talent show” volt. Petra produkcióját sokáig homály fedte, most viszont kiderült, hogy miben is csillogtatta meg tehetségét a fiatal szèpség.

“Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen produkcióval induljak el a versenyen. 12 évet táncoltam, így erősen gondolkoztam azon, hogy lehet ez lenne a megfelelő “talent”,viszont a sok munka mellett nem volt időm eljárni betanulni egy koreográfiát, így ez a lehetőség kiesett. Puskás Petivel nagyon jóba lettünk az utóbbi időben és több koncertjén is megfordultam már. Nem ismertem a The Biebers dalait, így egyik nap nekiestem bepótolni a hiányosságaim és rábukkantam az egyik számukra, ami a “Régi dal” címet viseli. Hivatalosan egyik barátnőmet szerette volna felénekelni, de mondtam neki, hogy esélytelen, mert ezt én szeretném. Az életem olyan időszakában voltam, hogy nagyon tudtam azonosulni ezzel a dallal és mint kiderült, nagyon hasonló hangszínem van Petivel,így könnyű lenne dolgozni vele. Sokàig “rágtam” Peti fülét, hogy küldje át nekem a dal hangsávját, mert az ő hangjára szeretném ráénekelni a dalt,hiszen nekem ez óriási megnyugvást jelentene. Varga Viktor és Bakos Attila nagyon kedves barátaim és ők segítettek felvenni a számot. A feléneklés előtt sajnos le is betegedtem. Hangszál és torokgyulladásom volt, de így is felvettük a dalt. A produkcióhoz egy gyönyörű fehér ruhát álmodtam meg, amit Tóth Helga divattervező varrt meg nekem. A talent show egy hotelben volt megrendezve a versenyzők/hozzátartozók,illetve a szálloda vendégei vehettek részt rajta. A produkciónak akkora sikere lett, hogy pàr nappal később Albánia fővárosában,Tiranában, egy óriási színpadon kellett elénekelnem a dalt több száz ember előtt. Ekkor álltam életemben előszőr egyedül egy igazi színpadon ahol énekelnem kellett. Elmondhatatlan érzés volt. Nagyon hàlás vagyok mindenkinek a sok segítségért.” - mesélte Petra portálunknak.

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.