Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2010. Január 11. 07:18, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Erdélyi Mónikát hidegen hadja, hogy ciki a műsora

Erdélyi Mónikát hidegen hadja, hogy ciki a műsora

A Mónika-show műsorvezetőnőjét nem zavarja, hogy a nevét viselő műsort többnyire lenézik. A Blikknek elmondta: "aki egyszer látta, mi alapján kritizálja, aki meg rendszeresen nézi, az miért tesz így, ha utálja?"

Azt se érzi kínosnak, hogy már tíz éve ezt a műsort csinálja: szerinte ez nem neki kéne kínos legyen: "Ez olyan mint amikor a vendég megrendeli az ételt az étteremben. Mi azt főzzük, amit a néző igényel". Azt azért sajnálja, hogy a műsorban egyre inkább a dráma dominál a derűs pillanatok helyett, szerinte ez a kezdetekben még nem így volt, de hát ezt is a nézők akarták így - nyilatkozta Mónika a Blikknek.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.