Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Február 28. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Erdőhegyi Brigitta swingvarázslatra készül Magyar Attilával

Erdőhegyi Brigitta swingvarázslatra készül Magyar Attilával

Erdőhegyi Brigitta hét évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, mikor egyedüli magyarként Sophia Loren fia, az ifj. Carlo Ponti karmester és Mészáros Andrea hegedűművész esküvőjén lépett fel. Innentől a hazai klubok kedvencévé vált.

2006 tavaszán a hazánkban fellépő Depeche Mode tagjainak adott koncertet, amit 2010-ben megismételt az angol zenekarral. Különleges élmény volt számára, amikor Primostenbe hívták meg énekelni a Mihail Gorbacsov 75. születésnapjára rendezett estélyre. Önálló albuma és számos videoklipje után, most élete talán legnagyobb feladatára készül, március 11-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban egy nagyszabású, önálló koncertet ad, ahol a '20-as '30-as évek Amerikájának varázslatos színpadi és zenei világát idézi meg.


Nem egyedül vág neki ennek a nagy feladatnak, régi jó barátja, Magyar Attila segít neki ebben, művészeti vezetőként. A színésszel egy főzős műsor felvételén ismerkedett meg, és ott a helyszínen kitalálták, hogy szerveznének Briginek egy nagyszabású swingkoncertet. Egyértelmű volt már az első percben is, hogy mi lesz a koncert zenei stílusa: egy csipetnyi jazz, cha-cha-cha, megfűszerezve jó sok swinggel, bossanovával, leheletnyi blues és persze a szamba. Az ötletbe mindketten beleszerettek, úgyhogy innentől már a megvalósításon kezdtek el gőzerővel dolgozni. Az első perctől kezdve nagyon jól tudtak együttműködni. Gyorsan eldőlt az időpont és a helyszín is. A március 11-ei Uránia-beli koncert szervezése közben, Attilát megkereste több vidéki nagy színház, hogy a későbbiekben oda is vigyék el majd a produkciót. Első lépésként viszont mindketten a március 11-i show-ra koncentrálnak,a ahol hét temperamentumos táncos, különleges stepprodukció, nyolc főből álló zenekar és korhű jelmezek, díszletek, látványelemek várják az odalátogatókat. A főzőműsor és a koncert egy csapattá kovácsolta Brigit és Attilát, akik ma már elmondhatják magukról, hogy egy igaz jó barátra tettek szert az elmúlt hónapokban. A magánéleti válságok alatt is igazi támaszai voltak egymásnak, amely nem túl gyakori a hazai hírességek életében!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.