Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 09. 14:31, hétfő | Belföld

Eredményesen tértek haza a magyar szépségkirálynők Bulgáriából

Eredményesen tértek haza a magyar szépségkirálynők Bulgáriából

Ismét megrendezték Bulgáriában a Miss&Mr Grand Sea világversenyt,ahol a magyar lányok több kategóriában képviselték hazánkat.

National directoruk Szick Petra szépségkirálynő volt, aki idén “Az év 3. legjobb national director” szalagot kaphatta meg.

Így nyilatkoztak a versenyzők az idei versenyről:


Galgóczi Vivien(Miss Teen Grand Sea Hungary): "A Miss&Mr Grand Sea vilagverseny élményekkel teli volt számomra. Közvetlenül érettségi után érkeztem Bulgária kis városába, Sandanskiba, a kevesebb mint egy hetes felkészülést, alversenyeket a dontő napja követte. Nagyon izgultam, hiszen egyszer már társaim, két ket magyar szepsegkiralynő, Szick Petra és Dudik Szonja is elhozták a koronát. Szerencsére nekem is sikerült. Ahogy a mondás is szól: "három a magyar igazság", egy a ráadas. Jövőre remélhetőleg újra nekivágunk a kiváló national directorunkkal Petrával, illetve a tavalyi győztes királynővel ésegyben fashion designerrel Dudik Szonjával, aki támogatása mellett még gyönyörűbbé varázsolt. Ruháiban mindenki királynőnek érezheti magát. Nagyon hálás vagyok a versenynek, ahol sok tapasztalatot szerezhettem, élményeket gyűjthettem és rengeteg emberrel, mondhatni új baráttal ismerkedtem meg. Már alig várom, hogy most már majd királynőként, újra kiutazzak és a zsűrizés mellett magam is segíthessem a lányokat a felkészülésben."

Rigó Izabella(Miss Child Grand Sea Hungary): "Életem első versenyén vettem részt, amire nagyon sokat készültem. Nagyon jól éreztem magam, igazi összetartó csapat volt a miénk. A sűrű és feszített tempó ellenére jókedvűen telt a Sandanskiban töltött hét. Nagyon sok barátot találtam. Végig támogatott a magyar national director Szick Petra és teljes szívvel hitt benne, hogy a csapata koronával tér haza. Remélem büszke rám, hogy az első versenyemen sikerült gyerek kategóriában 2. helyezést elérnem. Nagyon köszönöm a belém vetett bizalmát és a támogatását.
Szeretnék még köszönetet mondani Dudik Szonja divattervezőnek, akinek a csodás ruháit felvehettem és a szegedi Aphrodite Menyasszonyi Szalon tulajdonosának Héjja Évának, aki a magyar ruhámat biztosította. Szeretném még megemlíteni, hogy nagyon sok energiát fektettem a Talent versenyre való felkészülésre, és a Szegedi Nemzeti Színházban mindenben támogattak. Nemes Roland Vaszy Viktor díjas táncművész tanította és álmodta meg a koreográfiámat, Tót-Bagi Árpi biztosította a zenét. Antal Zoltán rendszeresen dobogós helyezéseket elért ijász tanított meg lőni és egy első éves asztalos tanuló fiú, Suti Marcell készítette saját kezűleg az ijász állványomat. Hálás vagyok Eva Panamának, aki angliából elküldte a jelmezemet és Nagy Tamás vállalkozónak, aki plakátot készített rólam. Nagyon klassz dolog volt részt venni ezen a versenyen.

Dienes Flóra(Miss Grand Sea Austria): A verseny számomra hatalmas élmény volt ismét. Bár az idő nem kedvezete nekünk és sokszor fáztunk a gyönyörű ruhákban, amiknek a legnagyobb részét Dudik Szonja és Pataki Marianna biztosította számomra. Egész végig úgy éreztem, mintha nem is versenyeznénk, hanem barátokkal próbálnánk egymás karrierjében segíteni. Nagyban hozzájárult ehhez, hogy a mi csapatunk egy összetartó, jó baráti társaság is volt egyben. A national directorom Petra Dora Szick volt, aki méltó módon nyerte el a világ harmadik legjobb national director címet, mert nélküle én sem tudtam volna ilyen szépen teljesíteni. A koronàt most nem hoztam el, viszont a fináléban elnyertem a legszebb mosolyért járó díjat. Emellett a szerelem is rám talált az egyik versenytársam személyében, aki India egyik leghíresebb színész/modellje. Hamarosan Budapesten is meglátogat majd.

Dudik Szonja (Miss Teen Grand Sea Hungary 2017): Számomra fantasztikus élmény volt a z idei verseny. Nagyon boldog és büszke voltam miután meghívást kaptam mint tavalyi nyertes. Idén igyekeztem a lányokat segíteni tudásommal, tapasztalataimmal de főképp saját tervezésű ruháimmal melyeket előszeretettel viseltek a delegáltjaink. Galgóczi Vivien, aki Magyarországot képviselte és megnyerte a kategóriáját, a döntő estélyén SZONJA DUDIK ruhákban kápráztatta el a zsűrit és a közönséget egyaránt. Mind a népviseleti ruháját, a fürdőruhát és az estélyi ruhát is én biztosítottam részére. Emellett a talent produkciójára is egy általam tervezett ruhát választott, ahogy Dienes Flóra is aki Ausztrián képviselte a versenyen. Valamint jó magam és Szick Petra a magyarországi nemzeti igazgató is sokat mutatkoztunk saját tervezésű ruháimban. Összességében egy jó hangulatú, nevetésben gazdag és emlékekkel teli hetet töltöttünk ott, ahol az utolsó napunkat szó szerint megkoronáztuk! Vivienre duplán büszke vagyok, hiszen a versenyre én hívtam meg és nagyon boldog vagyok, hogy idén őt választották a legszebbnek! Vivient 1 éves korában ismertem meg ahol együtt indultunk, akkor még gyermekként egy szépségversenyen. Örülök, hogy a sors ismét egy ilyen jó közös kalandot sodort az utunkba!

Összeállította: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára