Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Június 03. 10:17, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Érkezik az új 3-as BMW GT - Nyílt nap a győri Leier BMW Márkakereskedésben

Érkezik az új 3-as BMW GT - Nyílt nap a győri Leier BMW Márkakereskedésben

Nyílt nappal és tesztvezetési lehetőséggel várják a BMW modellek és az új 3-as GT iránt érdeklődőket a győri Leier Autó Kft. BMW Márkakereskedésben.

2013. június 15-én 9 órától 17 óráig a Leier Autó kft. BMW szalonjában nyílt nap keretein belül várják a BMW szerelmeseit és az érdeklődőket.
A nyílt napot megelőzően az infoGyőr szerkesztősége ellátogatott a BMW szalonba, kíváncsiak voltunk milyen autókat láthatunk és megtekintettük a BMW LifeStyle kollekciót is.

Leier Autó Kft. BWM szalonja Győrben.

Kérdésünkre, hogy pontosan mit is takarnak a BMW Márkakereskedés szolgáltatásai, megtudunk, hogy a gépjármű értékesítés mellett, BMW alkatrészek értékesítésével, márkaszervizeléssel és BMW LifeStyle termékek, kiegészítők értékesítésével állnak az érdeklődők rendelkezésére. A Szauter úton lévő márkakereskedésben tett látogatás alatt, megtekintettük a BMW-s relikviákat és többet fel is próbáltunk. A BMW rajongók számára kihagyhatatlan, napszemüvegtől kezdve az órán és ruhákon át egészen a biciklig találunk BMW kiegészítőket.

BMW 3-as Gran Turismo

Júniusban nyílt napot tartunak a BMW Márkakereskedésben, mely során lehetőség nyílik az új 3-as GT tesztvezetésére - tudtuk meg a Leier Autó Kft. munkatársaitől a kérdésünkre, hogy milyen aktuálitás várható a közeljövőben.

A márkakereskedésben tett látogatásunk során megkérdeztük Kálmán Csabát - aki már 10 éve a Leier Autó BMW Márkakereskedés csapatát erősíti -, miért szeret BMW értékesítőként dolgozni?

"Az elégedett ügyfeleket szeretjük, amihez a tökéletesen megalkotott autók mellett a mi szaktudásunkra is szükség van. Kreatívnak és sokoldalúnak kell lennünk ahhoz, hogy az ügyfél számára megtaláljuk a tökéletes BMW modellt, megvalósítva ezzel álmát. Nap mint nap új dolgokat tanulunk, tapasztalunk profi ügyfeleinktől, akik mind sikeres emberek, ráadásul a kapcsolattartás velünk mindig élménydús. A BMW által szervezett rendszeres szakmai tréningek biztosítják számunkra a márka naprakész ismeretét. Büszke vagyok arra, hogy a BMW márkát képviselem. Minősége, sportossága, a vezetés nyújtotta élmény és a BMW életérzés nem hasonlítható semmihez."

A márkakereskedésben található BMW-s kiegészítőket szemügyre véve, azt tapasztaltuk, hogy nagyon széles választékot kínálnak számunka a BMW Lifestyle kollekció. Napszemüveg, táska, póló, dzseki, órák, bicikli. A ruhákból és kiegészítőkből több színben és méretben, férfi és női modelleket találhatunk.

BMW Lifestyle kiegészítők

BMW Lifestyle kiegészítők

A BMW Lifestyle kollekció darabjai a Leier Autó Kft. BMW szalonjában megtekinthető.

Érdemes követni a szalon Facebookos oldalát, ahol a friss képek, aktuális információk mellett nyereményjátékokat is találnak az érdeklődők.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.