Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. December 31. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Erőszakkal próbált egy csoport migráns Magyarországra jutni

Erőszakkal próbált egy csoport migráns Magyarországra jutni

Erőszakkal próbált egy csoport migráns Magyarországra jutni Kübekházánál csütörtök hajnalban - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, mintegy 120 migráns gyűlt össze szerb oldalon, a magyar-román-szerb hármashatár-jel közelében. A rendőrök 3 óra után néhány perccel a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot. A migránsok erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg, illetve szidalmazták őket.

A szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák megakadályozták a jogellenes határátlépési kísérletet, sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett - tudatta a százados.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.