Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Január 13. 07:44, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Aki azt hitte, hogy a tavaly Eva Mendesszel készített Calvin Klein hirdetések szexisek voltak, az valószínűleg szívrohamot fog kapni a mostaniaktól, mert elég merészek.

Nagy üzletet csinált a Calvin Klein, amikor hosszútávra szerződtették Eva Mendest, hiszen tőle jobb modellt nem találtak volna a farmerjaik reklámozására - mivel a kubai felmenőkkel rendelkező színésznő nemcsak nagyon jól néz ki, de hajlandó akár fedetlen mellekkel is eladni a ruhadarabot. Sőt, nemcsak, hogy vetkőzik, de enyhén pornográf képekbe is belement társával, Jamie Dornan modellel. A brit szépfiúval már a tavalyi kampánykor is nagyon egymásra találtak, de azok a fotók csak előjátéknak számítanak az idei pózoláshoz. Persze az kérdéses, hogy az emberek miként fognak a nadrágokra koncentrálni Eva ás Jamie mutatványában.

Az előző reklámhadjárat nagy sikert aratott, bár több részét be kellett tiltani. Egyes városok kérték, hogy távolítsák el plakátokat, mert túlságosan erotikusak a köztereikre. Eva szóló projektjét, a cég parfümjeit promótáló kisfilmet száműzték a tévésugárzásból. Pedig a harmincöt éves szépség, csak meztelenül simogatta magát az ágyban.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek