Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 13. 07:44, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Aki azt hitte, hogy a tavaly Eva Mendesszel készített Calvin Klein hirdetések szexisek voltak, az valószínűleg szívrohamot fog kapni a mostaniaktól, mert elég merészek.

Nagy üzletet csinált a Calvin Klein, amikor hosszútávra szerződtették Eva Mendest, hiszen tőle jobb modellt nem találtak volna a farmerjaik reklámozására - mivel a kubai felmenőkkel rendelkező színésznő nemcsak nagyon jól néz ki, de hajlandó akár fedetlen mellekkel is eladni a ruhadarabot. Sőt, nemcsak, hogy vetkőzik, de enyhén pornográf képekbe is belement társával, Jamie Dornan modellel. A brit szépfiúval már a tavalyi kampánykor is nagyon egymásra találtak, de azok a fotók csak előjátéknak számítanak az idei pózoláshoz. Persze az kérdéses, hogy az emberek miként fognak a nadrágokra koncentrálni Eva ás Jamie mutatványában.

Az előző reklámhadjárat nagy sikert aratott, bár több részét be kellett tiltani. Egyes városok kérték, hogy távolítsák el plakátokat, mert túlságosan erotikusak a köztereikre. Eva szóló projektjét, a cég parfümjeit promótáló kisfilmet száműzték a tévésugárzásból. Pedig a harmincöt éves szépség, csak meztelenül simogatta magát az ágyban.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.