Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2010. Január 13. 07:44, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Erotikus hirdetést készített a színésznő

Aki azt hitte, hogy a tavaly Eva Mendesszel készített Calvin Klein hirdetések szexisek voltak, az valószínűleg szívrohamot fog kapni a mostaniaktól, mert elég merészek.

Nagy üzletet csinált a Calvin Klein, amikor hosszútávra szerződtették Eva Mendest, hiszen tőle jobb modellt nem találtak volna a farmerjaik reklámozására - mivel a kubai felmenőkkel rendelkező színésznő nemcsak nagyon jól néz ki, de hajlandó akár fedetlen mellekkel is eladni a ruhadarabot. Sőt, nemcsak, hogy vetkőzik, de enyhén pornográf képekbe is belement társával, Jamie Dornan modellel. A brit szépfiúval már a tavalyi kampánykor is nagyon egymásra találtak, de azok a fotók csak előjátéknak számítanak az idei pózoláshoz. Persze az kérdéses, hogy az emberek miként fognak a nadrágokra koncentrálni Eva ás Jamie mutatványában.

Az előző reklámhadjárat nagy sikert aratott, bár több részét be kellett tiltani. Egyes városok kérték, hogy távolítsák el plakátokat, mert túlságosan erotikusak a köztereikre. Eva szóló projektjét, a cég parfümjeit promótáló kisfilmet száműzték a tévésugárzásból. Pedig a harmincöt éves szépség, csak meztelenül simogatta magát az ágyban.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:06, csütörtök | Bulvár

Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon - számolt be róla a BBC News.

2019. Július 17. 13:26, szerda | Bulvár

Hatalmas meglepetéssel készül Ákos, nem a zenéléssel folytatja

Ákos több olyan projektet tervez a 2020-as évre, amilyet korábban még soha nem próbált - erről a TV2-nek beszélt.

2019. Július 17. 10:02, szerda | Bulvár

Rekordszámú, 32 jelölést kapott az Emmy-díjra a Trónok harca

Rekordszámú, 32 jelölést kapott a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre, az Emmy-díjra a Trónok harca című sorozat nyolcadik évada, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet.

2019. Július 17. 07:15, szerda | Bulvár

Kivágták a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt című sorozatból

Két évvel a széria indulása után, a Netflix kivágta a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című amerikai kamaszdráma-sorozat első évadából.