Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2019. Február 28. 08:18, csütörtök | Sport

Érthetetlen okból eltűnt a volt válogatott magyar focista

Érthetetlen okból eltűnt a volt válogatott magyar focista

Egészségügyi problémák miatt menesztette az edzőként dolgozó Buzsáky Ákost csapata, a III. kerület, október óta pedig a képernyőn sem látni, pedig korábban rendszeresen szakértett a Bajnokok Ligája és a magyar válogatott meccsein - em

A korábbi 20-szoros válogatott focistát, aki tavaly július óta a harmadosztályban szereplő III. Kerület vezetőedzőjeként dolgozott, a vezetőség teljesen váratlanul, egészségügyi problémákra hivatkozva menesztette. Hogy a szakembernek pontosan milyen gondja van, amit kirúgással próbálnak orvosolni, egyelőre senki sem akarja elárulni. A Bors úgy értesült, hogy a problémák már hosszabb ideje fennállnak Buzsákynál.

Tény, hogy a portugál Portóban és az angol QPR-ban is megfordult egykori kiváló focista tavaly október végén úgy döntött, hogy lemondja a tévés szerepléseit, holott addig hónapokig párhuzamosan el tudta látni azt az edzősködés mellett is.

„Buzsáky Ákos családi okokra hivatkozva jelezte, hogy egy ideig ne hívjuk műsorainkba szakérteni" – tájékoztatta a Borsot az MTVA sajtóirodája. Az M4 Sport pedig tiszteletben tartotta a kérését. „Ákos úgy vélte, hogy nem tudna olyan szinten felkészülni, ahogyan szeretne, és nem tudnánk rá úgy számítani, ahogyan azt a műsoraink megkívánják. Az M4 Sport elégedett volt a munkájával, amit ezúton is köszönünk neki" – tették hozzá.

A történethez tartozik, hogy múlt héten megszületett a második gyermeke Buzsákynak, akinek most rengeteg ideje felszabadult, így a családja mellett lehet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 24. 15:08, szerda | Sport

EVO-val a Mikulás Ralin!

Két ismerős gyors vár Csabira és Zolira a murva ralin, amin ötször mehetnek rajta végig.

2021. November 23. 15:10, kedd | Sport

A FIFA közölte az Év játékosa-díj szűkített listáját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

2021. November 23. 09:05, kedd | Sport

Erősport: 14 év munka van ebben – Juhász Péter a tengerentúlon bizonyíthatott

A „mádi kolosszus” újabb egyéni rekordokat állított fel, de az amerikai élmezőny ezúttal még messze volt.

2021. November 22. 17:24, hétfő | Sport

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.