Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2010. Január 05. 07:30, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ész kontra ösztön! Egymásnak feszültek a Hal a tortán szereplői

Ész kontra ösztön! Egymásnak feszültek a Hal a tortán szereplői

Válogatott társaságot ültetett a TV2 a Hal a tortán e heti vacsoraasztalához. Liptai Claudia, Vágó István, Kovács Áron, Tilla és Mester Tamás mindannyian a csatorna vezető vagy egy-egy szuperprodukciójának arcai. Mindemellett erős egyéni

A híresen szkeptikus Vágó István és az emocionális zenész, Mester Tamás egymásnak feszült a Hal a tortán forgatásán. Mester egy nem éppen tudományos tapasztalatát osztotta meg a kvízprofesszorral, aki aztán arra kérte a zenészt, mesélje el történetét a többieknek is. A Megasztár 4 egykori zsűritagja megpróbálta megosztani transzcendensnek tűnő élményét, ám Vágónak az arcára volt írva, hogy nem ad hitelt Tamás szavainak.

"Elmeséltem egy történetet a buszban, amit azzal kezdtem, hogy ez maradjon nyolc szem között, de István azonnal előjött vele. Valószínű azért, mert úgy érezte, hogy én egy jó támadási felület vagyok az ő szkepticizmusának" - sérelmezte kamerák előtt Mester, aki úgy érezte, hogy István hülyét csinál belőle. Később hozzátette, hogy bár Vágó jó érvelő, most azért ő egy kicsit "kibukott" tőle.
"István játékosan vitatkozik, de úgy vettem észre az öt nap alatt, hogy talán kicsit fontosabb neki a vita mint a játék" - vélekedett.

A történtekhez a többieknek is volt néhány szava. Claudia például viccesen fogta fel a szópárbajt: "István jön ezzel a szkeptikusok társaságával, öregek tanácsával" - nevetett, bár azt ő is megjegyezte, olyan sosem fordult elő, hogy Vágó bárkinek is maradéktalanul igazat adott volna.

Kovács Áron azt tette hozzá, hogy az ember egyszerre spirituális és racionális lény - és ez így van jól, mindkettőre szükség van. A StoryOnline arról kérdezte az Áll az alku műsorvezetőjét, hogy mennyire rontotta el a vacsorák hangulatát az "értelem és érzelem" folyamatos egymásnak feszülése.

"Semmi gond nem volt a hangulattal, csupán arról van szó, hogy amíg István az észt, Tamás az ösztönt képviselte - mondta Áron, aki úgy véli, Vágónak nem állt szándékában kiborítani vagy leiskolázni Mestert. - Két szélsőséges ember beszélgetett, aminek ez lett a végeredménye. Én azért azt gyanítom, ez az imidzsük része is, és otthon, a kanapéjukon nem pontosan ilyen megrögzöttek."
Áron, saját bevallása szerint nagyon sok érdekességet, újdonságot hallott a Hal a tortán forgatási hete alatt.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?