Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Január 20. 06:29, szerda | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Ételért öltek az oroszlányi gyilkosok

Ételért öltek az oroszlányi gyilkosok

Akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak az oroszlányi gyilkosság gyanúsítottai, akik közül a legidősebb egy 19 éves fiú, a legfiatalabb pedig egy 13 éves lány. Ő az egyetlen, aki nem büntethető. A rendőrség szerint kül

Vasárnap délelőtt a szomszédok találtak rá a vérbefagyott 77 éves oroszlányi férfira, akihez azért mentek be, mert gyanús volt, hogy a kertkapu nyitva van. A rendőrök nyomkövető kutyát vittek a helyszínre, így hamar eljutottak egy családi házhoz: meghallgatták a családfőt, és házkutatást is tartottak náluk. A házban több olyan ruhaneműt is lefoglaltak, melyeken vérnyomokat találtak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a népes család közül két testvér, egy 18 és egy 19 éves fiú nem töltötte otthon az estét, így ők lettek a gyilkosság fő gyanúsítottjai. Egyikük bevallotta, hogy négyen mentek a házhoz, két lány ismerősüket is magukkal vitték.

Tudták, hogy az idős ember tart otthon készpénzt, mert többször is segített a környéken élőknek, legalább 100 ezer forintra számítottak. Az idős embert leütötték, majd a kertbe vonszolták. Mikor az áldozat már nem mozgott, egy kővel bedobták az utcafront felöli ablakot: a lakásban mindent felforgattak, de a pénzt nem találták meg. Tojást, fagyasztott húst és egy gázpalackot vittek el.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.