Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2013. Március 29. 12:05, péntek | Sport

ETO - Ki lövi a 100. gólt a diósgyőri kapuba?

ETO - Ki lövi a 100. gólt a diósgyőri kapuba?

Kezdődik az ETO nagy tavaszi hadjárata, csapatunkra egy hónap leforgása alatt 8 mérkőzés vár - elsőként mindjárt a Diósgyőr

Ki lövi a 100. gólt a diósgyőri kapuba? Ha Ön is kíváncsi rá, húsvét vasárnap jöjjön ki az ETO Stadionban. Kezdődik az ETO nagy tavaszi hadjárata, csapatunkra egy hónap leforgása alatt 8 mérkőzés vár - elsőként mindjárt a Diósgyőr. A miskolciak ellen Győrben eddig 99 gólt lőttek labdarúgóink, ősszel pedig az év legszebb találataival hoztuk el a három pontot riválisunktól. Szurkoljunk együtt a csapatnak, hogy újabb három pontot szerezve egy lépéssel közelebb kerüljünk.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre elővételben on-line, illetve szombatig az ETO Shopban válthatók jegyek, bérletek. Azok akik a mérkőzés napján szeretnének jegyet vásárolni, az ETO Shopban az ünnepnap miatt ezt nem tehetik meg, hiszen az zárva lesz. Éppen ezért a jegypénztáraink a megszokottnál jóval korábban, már 14 órától megkezdik a jegyárusítást. Felhívjuk figyelmüket, hogy a mérkőzés napján lesz az óra átállítás is, így természetesen már a nyári időszámítás szerint kezdődik majd délután fél 7-kor a mérkőzés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

2020. Június 27. 05:00, szombat | Sport

Rally: Az első gyorsot behúztuk

Az első gyorsot megnyerték Dudás Gergőék, aztán sokáig harmadik helyen voltak.

2020. Június 26. 06:07, péntek | Sport

Csomós Mixi: A rajt előtt aláírtuk volna a végeredményt

Az East Motorsport Kft párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila már az első idei tesztversenyén letette a névjegyét a kemény R5-ös mezőnyben.

2020. Június 17. 06:08, szerda | Sport

Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.