Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 04. 16:35, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Idén ismét várja híveit a B.my.Lake fesztivál a Club Aliga Üdülőközpontban.

Nemcsak a hazai rajongók közt aratott hatalmas sikert a tavaly debütáló B.my.Lake Fesztivál, hanem el- nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on. Augusztus 18–22. között ismét „all day and all night long” 6 színpadon várják az elektronikus zene legendái, a jelen művészei és a feltörekvő tehetségei a bulizni vágyókat a vadregényes Club Aliga területén.

Az Üdülőközpont épületei a rendezvény területén belül helyezkednek el, ezért a legjobb választást kínálja azoknak, akik szobában és ágyban akarnak aludni, ugyanakkor szeretnek mindig az események sűrűjében lenni, és egy percre sem elhagyni a fesztivál területét. Közvetlenül a Balaton partján van lehetőség a sátorozásra is a B.my.Lake Fesztivál ideje alatt. A komplexum 2 km-es saját partszakaszán változatos sport-és kikapcsolódási lehetőségeket is kínál minden vendég számára. A pörgősebb programokra vágyók kalandparkkal, pingponggal, tollaslabda, futball és kosárlabda pályával, vízi-focival, strandröplabda pályákkal, vízibiciklivel és vitorlázással számtalan sportlehetőség közül választhatnak nem csak a fesztivál ideje alatt.

A nyár lezárásaként, a klubélet legmarkánsabb és legfrissebb arcaival az e-zene legelismertebb DJ-i, a mainstream vonal helyett a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseinek nyújt alternatívát más fesztiválokkal szemben. A B.my.Lake idén is megtartja a “butikfesztivál” jellegét, naponta legfeljebb tízezer bulizni vágyó vendéget várnak a Club Aliga Beach-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.