Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Március 07. 10:27, hétfő | Sport
Forrás: mti

Európai női kézilabdakupák - Magyar érdekeltségű időpontok

Európai női kézilabdakupák - Magyar érdekeltségű időpontok

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az FTC és a Győr április 2-án, valamint 9-én találkozik egymással, míg az EHF Kupa elődöntőjében a Dunaújváros április 3-án és 10-én mérkőzik a dán Randerssel.

Az európai szövetség honlapja szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria április 2-án 15 órakor fogadja a Syma Csarnokban a Győri Audi ETO KC-t, a győri visszavágó pedig április 9-én 17 órakor kezdődik az Audi Arénában. A párharc győztese kerül a május 7-8-i budapesti négyes döntőbe.

Érdekesség, hogy a két magyar elitcsapat a BL-csata előtt, március 26-án 20.30-kor Győrben az NB I alapszakaszának első helyéért is megküzd, azaz három egymást követő hétvégén összecsap.

A női EHF Kupában már a fináléba kerülés a tét. A Dunaújvárosi Kohász KA a dán Randers otthonában lép pályára április 3-án 19.30-kor. A magyar csapat április 10-én 16 órára tervezi a visszavágót.

Címkék: európa, kézilabda, kupa, női, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.