Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2012. Április 06. 07:19, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Eva Longoria visszaszerezte Eduardot

Eva Longoria visszaszerezte Eduardot

Úgy tűnik, mégsem tudnak egymás nélkül élni a szerelmesek. Alig egy hónapja jelentették be ország világnak viharos szakításukat, de szemtanúk szerint most fordult a kocka. Vajon mi történhetett?

Aki az elmúlt hétvégén látta őket kijönni a Los Angeles-i luxusétteremből, az egy szerelmespárt látott. Eva Longoria és Eduardo Cruz kéz a kézben távozott a vacsora után, és egy közeli ismerősük elárulta, az éjszakát is együtt töltötték. Bár hetekkel ezelőtt határozottan állították csak barátok maradnak, most úgy tűnik, sikerült tisztázniuk nézeteltéréseiket.

Az amerikai bulvárlap informátora szerint, Eva szemet hunyt a latin macsó kicsapongásai felett, mert rájött, képtelen a férfi nélkül élni. Vajon ez a felismerés elegendő ahhoz, hogy felmelegítsék a kapcsolatot?

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.

2020. Július 29. 07:00, szerda | Bulvár

Mundruczó Kornél filmje is szerepel a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjában

Mundruczó Kornél első külföldi produkciója, az angol nyelvű Pieces of a Woman is szerepel a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában.