Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2016. Július 23. 09:00, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-V

Evezős ob - a Győri Atlétikai Club hajója győzött a férfiak könnyűsúlyú négypárevezős számában

Evezős ob -  a Győri Atlétikai Club hajója győzött a férfiak könnyűsúlyú négypárevezős számában

A riói olimpiára készülő mindkét egység aranyérmet szerzett számában pénteken az evezősök országos bajnokságán, Szegeden.

Pétervári-Molnár Bendegúz a férfiak egypárevezős versenyében nyert úgy, hogy nagy csatát vívott a váci Galambos Péterrel. Végül a Budapest Evezős Egyesület olimpikon sportolója szűk egy másodperces előnnyel érkezett célba. A nők hasonló számában a Csongrádi Vízügyi Sport Egyesület versenyzője, Bertus Kitti győzött.
A férfi kormányos nélküli kettesben Európa-bajnoki címvédő Simon Béla, Juhász Adrián duó Pétervári-Molnárhoz hasonlóan ob-sikerrel "melegített" az ötkarikás játékokra, de a Tisza Evezős Egylet egységének sem adták ingyen a győzelmet. A győriek kettőse, Vancsura Bendegúz és Vancsura Mátyás Bodó alig maradt le tőlük, és a harmadikként záró bajai hajó, Forrai Dáviddal és Csányi Péterrel is két másodpercen belül érkezett a célba a győzteshez képest.
A nőknél a Danubius Nemzeti Hajós Egylet párosa, Polivka Dóra és Krémer Eszter nyerte az aranyérmet ebben a számban.
A nap záró döntőjében, a férfiak könnyűsúlyú négypárevezős számában a Győri Atlétikai Club hajója győzött, benne Priváczki-Juhász Ákossal, Szabó Bencével, Szigeti Rolanddal és Révész Zoltánnal.
A 117. ob vasárnapig tart a Maty-éri pályán. A regatta négy napja alatt 29 klub közel ezer versenyzője száll vízre a legifjabbtól a masters korosztályig.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 16:42, kedd | Helyi sport

Görbicz Anita egymillió forintos juttatását ajánlotta fel

A Győri Audi ETO KC női kézilabda csapatának klasszisa, Görbicz Anita, egymillió forintot ajánlott fel a Győri Segélyalapnak.

2020. Március 09. 11:52, hétfő | Helyi sport

Világklasszisokkal teli ellenfelet kapott a BL-címvédő Győr

Míg egy éve szinte biztosak lehettünk abban, hogy a Győri Audi ETO megnyeri ötödik címét is a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ez a szezon sokkal nagyobb izgalmakat tartogat Danyi Gábor csapata számára.

2020. Február 28. 18:14, péntek | Helyi sport

Görbicz Anita is Győr díszpolgára lesz - Nyílvános, hogy kik kapják az elismeréseket

Március 15-én adják át az új díszpolgárok és Pro Urbe-díjasok elismeréseit Győrben: Kiírták a névsort.

2020. Február 27. 16:33, csütörtök | Helyi sport

Győri lett a Bajnokok Ligája-forduló legjobb játékosa

Veronica Kristiansent, a Győri Audi ETO KC dán balátlövőjét választották a szurkolók a hétvégi Bajnokok Ligája-forduló legjobb játékosának.