Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. Május 04. 07:45, péntek | Bulvár

Exkluzív interjú! A szépségkirálynő felkarolta Pintér Tenya kisfiát

Exkluzív interjú! A szépségkirálynő felkarolta Pintér Tenya kisfiát

Szick Petra szépségkirálynő pár napja feltöltött a közösségi oldalára a művész kisfiával egy közös képet és azt a címet adta neki,hogy „Szárnyaim alá vettem Tenya kisfiát. Nagy jövő áll előtte.”

Pintér Tibor „Tenyá”-t, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, rendezőt és producert kérdezte Csobay Dániel.

Miért Petrát választotta kisfia mentoraként?
Egy hazai tévéműsor forgatásán hozott össze minket a sorsés Petra felajánlotta, mivel manöken és modell a szakmája, a fiamnak is tudna segíteni- a szó legjobb értelmében! - ebben a karrierben. Én egyenlőre lebeszélném a fiamat, hogy modellkedjen. Ettől függetlenül azt mondom, hogy egyszer mindent ki kell próbálni. Petra nagyon-nagyon aranyos, agilis lánynak tartom, nagyon benne van ebben a szakmában, így méltán rá tudom bízni a gyerekemet.

Mennyire szeretné, ha később kisfia is követné édesapját a média világában? Gondolom félti azért őt a „média illetve a modell szakma veszélyeitől”…
Szeretném, nyilvánvalóan, de csak akkor, ha legalább olyan pozíciót tölt be, mint én, ha nem jobbat. Így van, azért azt tudni kell, hogy a művészvilágban a „színészlét”, a „művészlét” és a szereplés nem mindig habostorta. Hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel van ellátva. Viszont jó példát tudok neki mutatni, jól ki tudom ezzel a világgal képeztetni a gyerekemet, mivel a saját sorsomon keresztül rengeteget tanultam már erről a világról.


Jól szót értenek egymással Petra és az Ön Máté kisfia?
Nagyon szeretik egymást. Kimondottan rajong a Petráért és a Petra is nagyon szereti a Mátét. Igazán jó barátság alakult ki köztük és ennek nagyon örülök, mert nem baj, ha vannak egy gyereknek idősebb mentorai, akikre fel tud nézni, akár egy szép nő formájában, mint a Petra.
Bízom a jó nevelésében, az értékítélő képességében. Majd ha valami hülyeséget akarna csinálni- amit a saját példámból már tudok-, akkor majd okítok…

Térjünk át a Nemzeti Lovas színházra. 8 évvel ezelőtt megalapította az első magyar lovas színházat, ami 2010 óta a Nemzeti Lovas Színház nevet viseli, saját lovas színházaként. Fantasztikus kezdeményezésnek tartom, mi lesz a következő előadás? Mik a színház nyári tervei? Láttam egy új bemutatóval is készülnek!
Rengeteg produkció van már eleve készen és műsoron, melyekkel nyáron megyünk turnézni Magyarországon belül és külföldre. Az egész nyarunk tulajdonképpen egy nagy utazás, hogy így mondjam, egy nagy cirkusz. – Az utóbbi a szó legjobb értelmében. – A főbb állomásaink Mórahalom, Diósgyőr, Szilvásvárad, Szigetvár, Bikar; külföldön pedig megyünk Ausztriába, Németországba, Felvidékre és Erdélybe. Tervezünk egy amerikai utat is kint élő magyaroknak. Itthon, az idei évadban a János vitéz lesz az utolsó előadásunk, május 12-én és 13-án a Kincsem Parkban.
Az összes karrierbéli munkásságom arról szól, hogy a Nemzeti Lovas Színházat felvirágosítsam.

Kép: nemzetilovasszinhaz.hu

Nagyon köszönöm az interjút és további sikeres fellépéseket kívánok Önnek és a csapatnak, illetve kisfiának, Máténak is.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra Facebook (engedéllyel!)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.