Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.

Tóth Gabi már a Sztárban sztár leszek! őszi sorozatának úgy vágott neki, hogy terheshasa méretét látva, mindenki sejthette, hogy nem fogja végigcsinálni. Nem is tette, az utolsó két adás idején már otthon pihent, majd december 3-án megszületett a kisbaba.

Ahogy a celeb- és sztárvilágban nem ritka, a születés hírét nem verték nagydobra, a képeket pedig eladták egy magazinnak. Annyit azonban lehet tudni, hogy a baba neve Hannaróza, 54 centivel és 3150 grammal született.

"A pillanatra vártunk, a semmi máshoz nem hasonlítható érzésre, hogy szülők lettünk! Minden megváltozott. Tényleg káprázatos. A szülés előtti három hétben egyébként már a szoba sarkában várt az összecsomagolt bőröndöm, hogy ha indulni kel, minél gyorsabban bejussunk a Róbert kórházba. Aztán jött múlt hétfőn az a nagy hóesés" - mesélte a Story magazinnnak az énekesnő.

"Az orvosom, akihez tíz éve járok, csodálatos ember, előre figyelmeztetett, ne lepődjünk meg, frontok idején gyakrabban sülnek a nők. December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család" - tette hozzá.

A baba császárral született. "Nagyokat eszik, rögtön ráérzett az anyatej ízére. Stramm, erős, látszik, nem egy elveszett gyerek. Nem vagyunk aggódós szülők, ahogy a lányunk a világra jött azonnal bekapcsolt az anya- és az apa-gomb. Ösztönösen tudunk mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a lányunkat, és persze fürdetni, tisztába tenni is. Semmi mást nem teszünk, mint hallgatunk a szívünkre, ami azt súgja, jól csináljátok, jó szülők vagytok" - árulta el a lapnak Krausz Gábor.

Forrás: origo.hu

Képek: Story

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 08:26, szombat | Bulvár

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is elkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

2020. Január 25. 07:11, szombat | Bulvár

Tisztátalan pénzek miatt perel A Wall Street farkasa csaló brókere

A csalásért elítélt egykori amerikai tőzsdeügynök, Jordan Belfort beperelte a Red Granite Pictures filmstúdiót, amiért az úgymond tisztátalan forrásból származó pénzből finanszírozta a róla szóló nagysikerű filmet,

2020. Január 24. 19:45, péntek | Bulvár

Kulka János hamar elfárad: "Mindenre emlékszem belülről"

Jelenleg a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban stroke-on átesett Kulka János.

2020. Január 24. 17:05, péntek | Bulvár

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli súlyos szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke,