Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Szeptember 04. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győrplusz.hu

Ez vár ránk: eső és lehűlés

Ez vár ránk: eső és lehűlés

Ma még érdemes kihasználni a jó időt, mert hétfőtől az esernyőké lesz a főszerep.

A mai napot is érdemes még a szabadban tölteni, mert a sok napsütés mellett tavaink, vizeink hőmérséklete is még 22-24 fokos, de erős az UV sugárzás.

A Kárpát-medencében napos, száraz idő lesz. Megélénkül a szél, a Dunántúlon 30-32 fok várható, északon sem lesz 28-29 foknál hűvösebb.

Hétfőn felhősre fordul az idő, hidegfront éri el a térséget, jelentős mennyiségű esőre kell számítani. Kedden szórványosan lesznek még zivatarok, de kisüt nap. Szerda estétől, újabb hidegfront közelít 20-23 fok várható a hét második felében.

(hirado.hu)

Címkék: eső, hidegfront, lehűlés

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 19:53, szerda | Helyi

Átadásra került a Bizalom Védjegye

Idén is átadták a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram tanúsítványait, szerda délután a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

2019. November 20. 13:02, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Advent Győrben

Király Viktor énekes, dalszerző adventi hangulatú muzsikája nyitotta az Advent Győrben sajtótájékoztatóját, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont székhelyén, a Zichy-palotában.

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.

2019. November 19. 09:55, kedd | Helyi

Így küzdd le a fáradtságot!

Folyamatos, állandó fáradtság nyomaszt? Sehogy sem tudod teljesen kipihenni magad? A megfelelő alvás eléréséhez bevethetünk pár olyan módszert, amelyek egyszerűek, de mégis nagy segítségül szolgálnak.