Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2020. Január 15. 11:14, szerda | Külföld

Ezek az európai kutyabarát szállodák

Ezek az európai kutyabarát szállodák

A taxi2airport.com az alapján állította össze a listáját, hány kutyabarát szálloda van az adott országban. Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát hotelek a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták.

A portál a booking.com adatai alapján mérte fel, melyik országban hány kutyabarát szálloda van. A lista élén 18 176 hotellel Olaszország áll, messze lehagyva a többieket. A második helyre Oroszország került (10 831 hotel), a harmadikra pedig Lengyelország (8 521).

Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát szállodák a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták. Ha ez a rangsorolás szempontja, akkor a listavezető Franciaország 217 értékeléssel, amit az Egyesült Királyság (166) és Olaszország (157) követ.

Mindkét lista végén Szerbia, Szlovákia és Románia kullog.

Magyarország azért nem szerepel a listán, mert csak az első húsz országon vették számba, és Magyarország a 21. lett volna. A kutyabarát szállodák száma 2 399, és közülük 17 kapott ötcsillagos minősítést – írja a portál blogjában.

Forrás: turizmus.com

Kép: hellovidek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 11:06, csütörtök | Külföld

Valószínűleg nehezen terjed emberről emberre az új koronavírus

Valószínűleg egyelőre nehezen terjed emberről emberre a Kínában megjelent új típusú koronavírus - mondta Szlávik János infektológus az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

2020. Január 23. 07:42, csütörtök | Külföld

Lezuhant egy tűzoltórepülő Ausztráliában, a személyzet meghalt

Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép csütörtökön az Ausztrália délkeleti részén fekvő Új-Dél-Wales államban, a személyzet mindhárom tagja meghalt - közölték a katasztrófavédelmi szolgálatok.

2020. Január 23. 07:26, csütörtök | Külföld

Johnson: Átléptük a Brexit célvonalát

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint az Egyesült Királyság átlépte a Brexit célvonalát, miután a parlament elfogadta a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénytervezetét.

2020. Január 23. 07:04, csütörtök | Külföld

Ausztrál őslakosok több ezer éves akvakultúrájának újabb részei tárultak fel a tűzvész nyomán

Az ausztrál őslakosok által több ezer éve épített csatornarendszer újabb részei tárultak fel Victoria államban, ahol a sűrű növényzet a bozóttüzek martalékává vált.