Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Május 30. 10:01, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

„Ezer Lámpás Éjszakája” Győrben

„Ezer Lámpás Éjszakája” Győrben

Hatodik alkalommal rendezték meg az \"Ezer Lámpás Éjszakája\" című országos kampányt, az Eltűnt Gyermekek Világnapja alkalmából, 2016. május 29-én. A programhoz Győr-Moson-Sopron megye is csatlakozott.

A kampány középpontjában az eltűnt gyerekek állnak, a gyermekeké, a gyermekekről való beszédé a főszerep. A program célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az aggasztó jelenségre, másrészt segítséget nyújtsanak az eltűnt gyerekek felkutatásában.
A programot a megyében, Győrben, az Aranyparton rendezték meg, ahol koncertekkel, rendőrségi bemutatókkal és családi programokkal várták az érdeklődőket.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűn-, és baleset megelőzési munkatársai beszélgettek a résztvevőkkel, rendőrségi bemutatókat tartottak. Az érdeklődők, kedvük szerint tölthettek ki KRESZ tesztlapokat, a gyerekek KRESZ-kirakós játékokban ügyeskedhettek, közlekedési jelzőtáblákat színezhettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.