Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. November 12. 15:16, csütörtök | Helyi
Forrás: mti

Ezért fogunk fázni hétvégén

Ezért fogunk fázni hétvégén

Végre a tavaszias novembernek: péntektől fokozatosan lehűl a levegő, Egyes országrészeken nulla fok közeli hőmérsékletre kell számítani.

A hétvégén fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés, jellemzően már 20, helyenként 10 Celsius-fok alatt alakulnak majd a maximumértékek.

Ezzel együtt többfelé napsütésre is várható, csak helyenként lehet kisebb eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken az éjszaka képződő köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de keleten helyenként tartósan megmarad a köd.

Számottevő csapadék nem lesz, keleten azonban szitálás kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Kisalföldön élénkül meg a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1-7 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet általában 12-17 fok között alakul, de a tartósabban ködös tájakon hűvösebb lesz.

Szombat hajnalban délnyugaton lehet köd, ami lassan feloszlik. Északon várható több napsütés, délen felhős lesz az ég. Többfelé megerősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 4-9 fok között, északnyugaton 9 fok felett alakul a hőmérséklet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap megélénkülhet, főleg északon helyenként meg is erősödhet a szél. Az ország északi felében elszórtan kisebb eső is lehet. A minimumhőmérséklet plusz 1-6, a maximumhőmérséklet 8-13 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: győr, időjárás, november

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.