Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Február 03. 08:08, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért vált el Madonna

Ezért vált el Madonna

Madonna elárulta végre, miért vált el 8 év után férjétől, Guy Ritchie filmrendezőtől. Az ok meglehetősen szokványos.

Madonna elárulta, mi vezetett Guy Ritchie-től való válásához. Az ok elég hétköznapi, Madonna szerint egyszerűen eltűnt a romantika a kapcsolatukból. Az énekesnő szerint a kezdetben minden hibátlan volt, de ahogy teltek az évek, egyre inkább felszállt a rózsaszín köd. Először kétségei támadtak, majd rájött, a házasság nem olyan, mint amit korábban elképzelt róla, jelenleg azt is megkérdőjelezi, hogy létezik igaz szerelem.

Madonna és Guy Ritchie 8 év házasság után váltak el. Egy közös fiúk született, a jelenleg 8 éves Rocco, illetve örökbe fogadtak egy másik fiút, a most 6 éves David Bandát. Madonna sok részletet azért nem árult a házasságukról, Guy viszont kicsit nyitottabban nyilatkozott a témáról. Elmondása szerint nem bánta meg a Madonnával töltött időt, de egyre több lett a dráma otthon, és az életük egyre inkább egy szappanoperára kezdett hasonlítani.

Címkék: guy ritchie, Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára