Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Július 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Ezrek várták Seal-t Pécsett

Ezrek várták Seal-t Pécsett

Kétharmad ház, vagyis mintegy ötezer ember előtt lépett fel Seal Pécsett. Az amerikai énekes az Európa Kulturális Fővárosa program sztárvendége volt. Koncertjén érzelmes és ritmusos soul-zenét hallhatott a publikum.

Nagy ovációval fogadta a pécsi közönség Sealt. A háromszoros Grammy-díjas amerikai világsztár kétórás koncertet adott. Elénekelte régi slágereit, és a készülő új albumáról is előadott néhány dalt.



A különleges hangjáról és szokatlan dalszövegeiről ismert R'n B és soul-énekes az Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt sztárvendége volt, a szervezők szerint mégsem voltak sztárallűrjei.

 


„Szeretne sport tv-t nézni, külön kért egy HD tévét, külön antennával. Voltak egyéb, kisebb kérések, amik öltözőre, öltöző előkészítettségre, színpaddal való kapcsolatra vonatkoznak, de tényleg azt lehet mondani, hogy egy úriember, tehát semmit olyan hákli, vagy olyan dolog nincsen, ami mondjuk egy másik művész esetében előfordulhat" - mondta Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.



A koncertre mintegy ötezren voltak kíváncsiak, de nem volt teltház. Ezzel együtt a jegybevételből fedezték a világsztár fellépésének megközelítőleg 40 millió forintos díját.



Seal az európai koncert-körútjának közepén egy napra érkezett Pécsre. Szerda este már a horvátországi Zadarban lép fel.  

Független Hírügynökség  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.