Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 12. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Ezúttal igazak a pletykák? Kylie Minogue elmondja

Ezúttal igazak a pletykák? Kylie Minogue elmondja

Kylie Minogue több mint 20 éve hatalmas nemzetközi sztárnak számít. Az amerikai kontinensen még mindig 2001-es slágere, az I can't get you out of my head a legismertebb.

"Nem vicces, amikor az emberek azt éneklik, hogy: na, na, na, na, na, na, na, na. Közben meg: la, la, la..."

Az ausztrál énekesnő tizenegyedik stúdióalbumát adta ki, Aphrodité címmel. Öt éve gyógyult fel a mellrákból. Két éve egy spanyol modell, Andres Velencoso Segura barátnője.

Kylie beavatta a US Magazint, hogy csak nagyon szórványosan tornázik.
"Látom az olyan embereket, mint Madonna és Gwyneth, és csak ámulok. Először is nem tudom, hogy honnan van rá idejük és kitartásuk. Ez nincs meg bennem. A barátom szeret edzeni. Mindig megkérdez, hogy nem megyek-e vele. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy más dolgom van."


Úgy tűnik, Minogue kisasszony révbe ért.
"Most nagyon jó helyen vagyok, jól is érzem magam. Nincsenek terveink, nincs gyűrű. Amióta nyilvánosság előtt élek, mindig ugyanaz történik, és csak azért, mert még nem voltam házas. Amit legutóbb hallottam, az az volt, hogy Andres és én szakítottunk, a másik pletyka meg az, hogy össze fogunk házasodni. Pedig megírtam egy közösségi portálon, hogy jól vagyunk. Ami a házasságot illeti, nem az a fajta lány vagyok, akinek felgyorsul a pulzusa, ha fehér ruhát vehet fel és elsétálhat a széksorok között. Persze nem lenne rossz."


STOP


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.