Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 20. 06:26, kedd | Belföld

Fagy jön, sok hóval

Fagy jön, sok hóval

Ha érdekességet lát, fényképezze le és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Kedden borult idő lesz sokfelé csapadékkal: ÉNy-on kiadós havazás, DK-en eső, havas eső várható - írja a Köpönyeg.hu. Az ÉK-i szél megélénkül. Nyugaton 0, máshol 1-6 fok valószínű.

Szerdán és csütörtökön folytatódik a borult csapadékos idő. ÉNy-on, Ny-on végig havazhat, máshol vegyesen hullhat hó, havas eső, eső. Nem lesz változás a hőmérsékletben: délután -1, +6 fok valószínű.

Pénteken borongós időre van kilátás, többfelé alakul ki eső, havas eső, hó. 2 és 7 fok ígérkezik délután.

Hétvégén markáns lehűlés kezdődik, vasárnap már egész nap fagyhat. Szombaton elszórtan, vasárnap több helyen hullhat a hó.

Forrás: origo.hu

Kép: ecolounge.hu

Címkék: fagy, , időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -