Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. November 29. 07:55, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Fagyasztószekrénybe rejtette áldozatát

Fagyasztószekrénybe rejtette áldozatát

Vádat emelt a Békés Megyei Főügyészség az ellen a 23 éves férfi ellen, aki tavaly Ecsegfalván megölte és kirabolta egy ismerősét, majd a holttestet egy fagyasztóládába tette – értesült az MTI Hírcentrum hétfőn.

Az m1 Híradójában elhangzottak szerint miután a férfi megölte ismerősét, még napokig az áldozat autójával járt, bankkártyájáról pedig a saját és ismerősei mobiltelefonjait is feltöltötte. Ha a bíróság bűnösnek találja, akkor életfogytiglani büntetést is kaphat.

Az MTI 2010 májusában beszámolt arról, hogy megölte, majd egy fagyasztószekrénybe rejtette áldozatát egy ecsegfalvi férfi; a gyanúsítottat emberölés gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség. Az áldozat egy 53 éves férfi volt, egy családi ház fagyasztószekrényében találták meg teljesen megfagyott tetemét. A helyszíni szemle alapján kiderült, hogy több más értéktárgy mellett eltűnt a sértett személyautója is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.