Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Október 26. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Falusi Mariann: az emberek szeretete kötelez

Falusi Mariann: az emberek szeretete kötelez

Falusi Mariann életmódváltásának köszönhetően a kilók sikeresen mennek le róla, ám a hozzá forduló, segítséget kérő emberek száma egyre csak növekszik. Az énekesnő roppant boldog, hogy hivatása mellet e témában is hitelesnek tartj

Mariann másfél hónapja döntötte el, hogy életmódot vált, ezért csatlakozott a Zsírégető Klubhoz, ahol nem csak a megfelelő étrendet biztosítják számára, hanem szakértőktől kérhet tanácsot fogyókúrájával kapcsolatban. Munkája miatt azonban külföldön töltött közel két hetet, így kizökkent az eddig sikeres rendszerből. Mariann remekül teljesítette a próbatételt, további három kilót adott le.

„Egyiptomban sajnos nem tudtam beszerezni a Zsírégető Klub étrendjét, viszont a Zsírégető Klub dietetikusai már az utazás előtt összeállították a Best of Prémium étrend szabályait követve a nyaralásunk alatt is be-, illetve megtartó étrendet. Számomra az volt a legfontosabb, hogy meg tudjam tartani a súlyom, de szerencsére nem csak ezt sikerült elérni, hanem a korábbi 10 kiló után még hármat leadtam. Viszont alig vártam, hogy hazajöjjek, és visszatérhessek a megszokott fogyókúrás étrendemhez, mert számomra már az vált természetessé” – mondja Mariann.

Az énekesnő fogyókúráját szinte az egész ország nyomon követi, és rengetegen fordulnak hozzá tanácsért.

„Nagyon megható, hogy rengetegen bátorítanak és kérnek segítséget az életmódváltással kapcsolatban. Eddig is tudtam, hogy amit előadóművészként az elmúlt évtizedekben letettem az asztalra, azt hitelesnek tartja a közönség. Most úgy érzem, hogy hitelesnek tartanak az életmódváltás területén is. Ez nagy támaszt, ám egyben nagy kötelezettséget is jelent. Örülök, hogy erőt tudok adni a „sorstársaimnak”, és ezáltal ők is elindulnak az egészségesebb úton. Ha tudok, szívesen segítek, mert tudom, hogy jót teszek” – teszi hozzá Mariann.

Az énekesnő az utóbbi időkben annyi levelet kapott, hogy az e-mail fiókja nem bírta a terhelést, és felmondta a szolgálatot. Ezért kifejezetten erre a célra kialakított egy új e-mail címet, a mariannalfogyok@gmail.com –ot, amelyre szeretettel várja a kérdéseket, igyekszik mindenkinek válaszolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban