Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 11. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Falusi Mariann „fogyiguru” lett

Falusi Mariann „fogyiguru” lett

Amióta Falusi Mariann életmódot váltott, és látványosan fogy, mindenki őt ostromolja a fogyókúrát illető kérdésekkel. Bár az énekesnő már szinte fogyókúra szakértővé vált, őt mégis hónapról-hónapra kihívás elé állítja a s

Falusi Mariann három hónapja kezdte el saját „egészségprogramját”. Csatlakozott egy zsírégető klubhoz, ahol lényegében ugyanolyan ételeket ehet, mint korábban, ám mivel zsírégető lisztből és csökkentett szénhidráttartalmú alapanyagokból készülnek, nagyban hozzájárulnak a sikeres súlycsökkentéshez. Ám mivel az énekesnőt a munkája kétszer is külföldre szólította, nem tudta a megszokott ételeit fogyasztani.

„Úgy alakult, hogy Egyiptomban és Amerikában is eltöltöttem egy-egy hetet, ám oda nem tudtam magammal vinni a zsírégető finomságokat. Főként Amerikában rengeteg csábításnak voltam kitéve, de nagyon örülök, hogy bár a kint töltött idő alatt nem csökkent a súlyom, ám nem is gyarapodott. Néha ellenálltam a „kísértésnek”, máskor pedig csak visszafogottan falatoztam abból, amit nagyon megkívántam. Azért nem okozott ez túl nagy nehézséget, mert örülök az eddig elért sikereknek, és azt akarom, hogy ez a továbbiakban is így legyen. Sokkal könnyebben mozgok, már nem okoz problémát lehajolni, ha valami leesik a földre. Az óriási öröm pedig, hogy amikor Amerikában vásároltam pár ruhát, már nem a legnagyobb méretet, hanem eggyel kisebbet vehettem” – árulta el Mariann.

Az énekesnő fogyásának szinte csodájára járnak, úton-útfélen arról érdeklődnek az emberek, hogy mitől sikerült megszabadulnia már közel húsz kilótól. Mariann már szinte fogyókúra szakértővé vált, a mariannalfogyok@gmail.com–ra tömegesen érkeznek az érdeklődő levelek.

„Persze nem vagyok szakember, de az elmúlt hónapok tapasztalatait szívesen megosztom bárkivel. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan érdeklődnek, és biztatnak. A barátaimmal is állandó beszédtéma az életmódváltás, már csak azért is, mert mindenhová viszem a kis dobozaimat, amelyekben a zsírégető ételeim vannak” – mondta Mariann.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.