Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Május 28. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Falusi Mariannak titkos hódolója van

Falusi Mariannak titkos hódolója van

Titokzatos éjszakai telefonok, névtelen szerelmes levél és óriási, vörös rózsacsokor az autón. Falusi Mariann amióta jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, vonzóbb, mint valaha. Ezt nem csak a körülötte lévő férfiaktól kapott bókok

Falusi Mariann fogyókúrája meghozta eredményét. Az énekesnő sokkal magabiztosabb és szexibb, amióta 100 kg alatt van testsúlya, és ezt a férfiak is észrevették: pár hete titkos udvarlója van. Történt ugyanis, hogy egy ideje valaki rendszeresen felhívja a Pa-Dö-Dö énekesnőjét és beleliheg a telefonba, majd nem sokkal az első hívások után egy szerelmes levelet hagytak az autója szélvédőjén. Ezután Mariann kocsiját törték fel és ellopták egyik kedvenc fellépő ruháját. Az énekesnő fejében megfordult, hogy az elkövető a titkos telefonáló lehetett.


"Élvezem a helyzetet, hiszen még sosem volt ilyen kitartó titkos udvarlóm. Talán éppen ezért, másokkal ellentétben nem ijedtem meg, amikor először belelihegett az illető a telefonba. Sőt, egy jót nevettem. Egyébként nagyon jól esik, hogy valaki rajong értem. A múltkor is úgy meglepődtem, amikor egy levélkét kaptam, amin az állt, hogy Szeretlek Mari. A napokban pedig a nemrég feltört kocsimon találtam egy nagy csokor rózsát. El is gondolkodtam, hogy ez a rózsás hódoló törhette fel hetekkel korábban az autóm. Láthatta, milyen dühös voltam akkor, és most biztos ki akart engesztelni ezzel a szép csokorral. Kíváncsian várom a történet végét, ki tudja, talán az igaz szerelem is rám találhat" - árulta el mosolyogva Mariann.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.