Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 06. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: NSO

Fantasztikus orgánumú hajléktalan lesz a Cavaliers hangja

Fantasztikus orgánumú hajléktalan lesz a Cavaliers hangja

Az AP hírügynökség jelentése szerint a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata kétéves szerződést ajánl egy fantasztikus orgánumú hajléktalan ohiói férfinak, hogy bemondóként munkába álljon a franchise-nál.

A képzett rádióbemondó Ted Williams az I-71-es sztráda egyik lehajtójánál keresett pénzt azzal, hogy összekötő szövegeket mondott és felkonferált egy dollárért az arra járóknak. Mikor egy helyi televíziós társaság interjút készített vele, az anyag villámgyorsan bejárta a videómegosztó oldalakat, és Williams az egész városban ismert lett.

„Isten csodálatos hanggal ajándékozott meg. Rádiós bemondó voltam, aki nehéz időket él. Kérem segítsen, nagyon hálásan fogadok minden hozzájárulást! Köszönet a segítségért, Isten áldja meg!" – szerepelt Williams kartonpapír tábláján.

A kilencgyermekes családapa évekig dolgozott rádióknál, de előbb az alkohol, majd a kábítószer rabja lett. Két éve „tiszta", de teljesen lecsúszott és hajléktalan lett – most mind a Cleveland Cavaliers, mind az NFL Films kiutat kínál neki.

„Brooklynban nőttem fel, és egyszer meglátogattam 14 évesen egy rádiós bemondót, aki teljesen másképp nézett ki, mint ahogy a hangja alapján vártam. Nem lehetek ezzel az arccal színész, nem vagyok adásképes, de a hangomat tudatosan fejlesztettem, kijártam az iskolát. Csak aztán az alkohol, a drog és más dolgok rabja lettem. Két éve már tiszta vagyok, és abban reménykedek, hogy egy nap felfedez egy rádió, vagy más adó, és ad egy esélyt. Mindent megteszek azért, hogy felálljak" – vallott a Columbus Dispatchnek Williams a videóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.