Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2016. Augusztus 12. 12:29, péntek | Életmód
Forrás: V-Eurocomm-PR

Fashion Week Bécsben - A bécsi divat hete

Fashion Week Bécsben - A bécsi divat hete

Idén szeptemberben Bécs diktálja a divatot. 2016. szeptember 12-18. között rendezik meg ugyanis a Vienna Fashion Week-et, ahol idén az osztrák tervezőké lesz a főszep.

Szeptemberben több mint 80 dizájner kollekcióit lehet majd megcsodálni a Vienna Fashion Week kifutóin Bécsben. A divathét megnyitóját idén a párizsi divatújságíró és stylist, Claire Sibille rendezi, aki ezúton szeretné bemutatni az osztrák dizájn történetét, és felhívni a figyelmet a kortárs kreatívipar széles spektrumára Ausztriában. "Az osztrák divatvilág kezdve Fred Adlmüller csodás Couture-ruháival egészen a mai dizájnerekig a kreatív divat sokszínű skáláját mutatja fel, legfőbb ideje, hogy ezt bemutassuk", mondta Sibille.
A MQ Vienna Fashion Week.16 ideje alatt osztrák és nemzetközi, illetve kezdő és már neves tervezők is bemutatkoznak. Részt vesz többek között a dán Mads Dinesen és a new yorki Kithe Brewster, a hazai tervezőket pedig többek között Anelia Peschev, Callisti, Kayiko és Shakkei képviselik.
A különleges ruhadarabokat nemcsak megcsodáni lehet majd, a bemutatók mellett ugyanis egy pop-up store is nyílik, ahol a ruhákat és kiegészítőket fel lehet próbálni és meg is lehet vásárolni.

A Vienna Fashion Week honlapja:http://www.mqvfw.com/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 12:38, szombat | Életmód

Szurikáta Alapítvány: az inzulinpumpa a legjobb az 1-es típusú cukorbetegeknek

Az inzulinpumpa és a szöveti cukor mérésére szolgáló szenzor a lehető legjobb kezelési mód az 1-es típusú diabétesszel élők számára

2020. Január 24. 16:03, péntek | Életmód

Veszélyes mértékű stresszt élnek mega elkötelezett focirajongók

Az elkötelezett focirajongók csapatuk meccsének nézése közben olyan veszélyes mértékű fizikai stresszt élnek meg, ami szívrohamot is okozhat - derült ki az Oxfordi Egyetem kutatásából.

2020. Január 24. 10:01, péntek | Életmód

Kiderült, hogy hány fokban alszunk szívesen

A legtöbb magyar 20 fokos hálószobában alszik – ez derül ki az E.ON megbízásából készült reprezentatív felmérésből. Eszerint az ennél hidegebb hőmérsékletet már nagyon kevesen tartják kényelmesnek.

2020. Január 24. 07:09, péntek | Életmód

A túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfőbb egészségi kockázat

A következő években a magyarok egészségét leginkább befolyásoló kockázati tényező a túlsúly és a mozgáshiányos életmód az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) felmérésének eredményei szerint.