Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2016. Augusztus 12. 12:29, péntek | Életmód
Forrás: V-Eurocomm-PR

Fashion Week Bécsben - A bécsi divat hete

Fashion Week Bécsben - A bécsi divat hete

Idén szeptemberben Bécs diktálja a divatot. 2016. szeptember 12-18. között rendezik meg ugyanis a Vienna Fashion Week-et, ahol idén az osztrák tervezőké lesz a főszep.

Szeptemberben több mint 80 dizájner kollekcióit lehet majd megcsodálni a Vienna Fashion Week kifutóin Bécsben. A divathét megnyitóját idén a párizsi divatújságíró és stylist, Claire Sibille rendezi, aki ezúton szeretné bemutatni az osztrák dizájn történetét, és felhívni a figyelmet a kortárs kreatívipar széles spektrumára Ausztriában. "Az osztrák divatvilág kezdve Fred Adlmüller csodás Couture-ruháival egészen a mai dizájnerekig a kreatív divat sokszínű skáláját mutatja fel, legfőbb ideje, hogy ezt bemutassuk", mondta Sibille.
A MQ Vienna Fashion Week.16 ideje alatt osztrák és nemzetközi, illetve kezdő és már neves tervezők is bemutatkoznak. Részt vesz többek között a dán Mads Dinesen és a new yorki Kithe Brewster, a hazai tervezőket pedig többek között Anelia Peschev, Callisti, Kayiko és Shakkei képviselik.
A különleges ruhadarabokat nemcsak megcsodáni lehet majd, a bemutatók mellett ugyanis egy pop-up store is nyílik, ahol a ruhákat és kiegészítőket fel lehet próbálni és meg is lehet vásárolni.

A Vienna Fashion Week honlapja:http://www.mqvfw.com/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 15. 11:46, csütörtök | Életmód

Káros az egészségre a vízipipázás

Egy úttörő amerikai kutatás szerint a vízipipa szívása veszélyesebb lehet, mint a dohányzás más formái.

2019. Augusztus 14. 09:03, szerda | Életmód

Egyre többen szenvednek az ételallergiától

Gyorsabban nő a táplálkozási allergiákban érintett emberek száma, mint a légúti allergiákkal érintetteké – közölte a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.

2019. Augusztus 06. 07:39, kedd | Életmód

Ez alapján választanak munkát a mai fiatalok

Régebben a fizetés volt a legfontosabb egy munkavállaló számára az állások közötti választáskor, az elvárások azonban ma már ennél összetettebbek.

2019. Augusztus 06. 05:00, kedd | Életmód

Milliószámra isszuk a kólát

Magyarországon 2018 júliusa és 2019 júniusa között 3 millió hektoliter, vagyis több mint 50 milliárd forintnyi kóla fogyott, ami a szénsavas üdítők belföldi forgalmának több mint 60 százalékát jelenti