Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Március 06. 14:07, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Favágókra lelt az asszony

Favágókra lelt az asszony

Eltévedt nő került elő szombat délelőtt a Mátrában. Az asszony után egész éjjel kutattak a rendőrök, a speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei, végül ő maga talált segítséget az erdőben: favágókkal találkozott.

A 62 éves asszony pénteken, kora délután Mátraházáról indult el sétálni. Este 8 óra körül hívta a rendőrséget azzal, hogy eltévedt. Annyit mondott, hogy a távolban fényeket lát, de azt nem tudta, merre járhat. Valamivel később már nem lehetett elérni a telefonján, ezért elrendelték a kutatást. Rendőrök, speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei egész éjjel, hőkamerával próbálták megtalálni az eltévedt asszonyt.

A nő körülbelül húsz kilométert gyalogolt, de végül talált segítséget: szombat délelőtt Recsk és Sirok között favágókkal találkozott, ők értesítették a rendőrséget. Az asszony közben megmelegedett a tűznél, és meleg italt is kapott. Az elsődleges információk szerint jól van, de állapotáról majd csak az orvosi vizsgálat után lehet biztosat mondani- tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után