Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. Augusztus 09. 11:43, péntek | Belföld

Fegyveres rendszám-hamisítóra csapott le a TEK

Fegyveres rendszám-hamisítóra csapott le a TEK

Engedély nélkül tartott fegyvert és lőszereket, valamint rendszámot hamisított az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ munkatársai Nagybörzsönyben.

Előzetes bűnügyi információk alapján a váci nyomozók házkutatást tartottak egy nagybörzsönyi férfi lakhelyén augusztus 7-én. Az intézkedésbe a Terrorelhárítási Központ munkatársait is bevonták, mivel felmerült a gyanú, hogy a férfi éles lőfegyvert és lőszereket tart. Az egyenruhások végül egy fegyvert és 191 különféle lőszert találtak és foglaltak le – közölte a rendőrség.

A ház udvarán álló járművek ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 47 éves férfi hamis magyar hatósági jelzést készített, valamint a saját kocsijára más autóra kiadott rendszámot rakott.

A férfit előállították a nyomozók és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: hirado.hu

Címkék: fegyver, Nagybörzsöny, TEK

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 18:08, kedd | Belföld

Hamis és rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést találtak két kamionban

Több mint négyszázezer hamis és rossz minőségű védőmaszkot, valamint nyolcvanezer egyéb egészségügyi védőeszközt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán két kamionban

2020. Július 07. 15:06, kedd | Belföld

Ötödször is elrajtol a Budapest Urban Games

Augusztus 29-én több százan úszhatják át a Dunát, futhatnak, jógázhatnak a közterületeken és kipróbálhatják a street workoutot.

2020. Július 07. 13:11, kedd | Belföld

Májusban 92,7 százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma

Májusban a koronavírus-járvány hatására a külföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 98,4 százalékkal,

2020. Július 07. 10:46, kedd | Belföld

Még a koronavírus első hulláma sem ért véget

Még Magyarországon sem ért véget a koronavírus-járvány első hulláma, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről