Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2019. Augusztus 09. 11:43, péntek | Belföld

Fegyveres rendszám-hamisítóra csapott le a TEK

Fegyveres rendszám-hamisítóra csapott le a TEK

Engedély nélkül tartott fegyvert és lőszereket, valamint rendszámot hamisított az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ munkatársai Nagybörzsönyben.

Előzetes bűnügyi információk alapján a váci nyomozók házkutatást tartottak egy nagybörzsönyi férfi lakhelyén augusztus 7-én. Az intézkedésbe a Terrorelhárítási Központ munkatársait is bevonták, mivel felmerült a gyanú, hogy a férfi éles lőfegyvert és lőszereket tart. Az egyenruhások végül egy fegyvert és 191 különféle lőszert találtak és foglaltak le – közölte a rendőrség.

A ház udvarán álló járművek ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 47 éves férfi hamis magyar hatósági jelzést készített, valamint a saját kocsijára más autóra kiadott rendszámot rakott.

A férfit előállították a nyomozók és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: hirado.hu

Címkék: fegyver, Nagybörzsöny, TEK

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 10:46, péntek | Belföld

Ellopták a hóembert, az angyalkát és a szarvasokat

A sátoraljaújhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi, mezőgazdasági üzlet udvaráról történt lopással kapcsolatban.

2019. December 06. 09:51, péntek | Belföld

Ismét a Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

Idén is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a UK Festival Awards díjátadóján, ahol egy kategóriában a kontinens Anglián kívüli fesztiváljait is díjazzák - közölte a Sziget sajtóirodája az MTI-vel.

2019. December 06. 08:01, péntek | Belföld

Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát

Az IMF tovább javította Magyarország idei és jövő évi gazdasági bővülésére vonatkozó előrejelzését: a 2019-est 4,9 százalékra, a 2020-ast pedig 3,5 százalékra emelte a novemberben várt 4,6 és 3,3 százalékról.

2019. December 06. 07:45, péntek | Belföld

Hamar használja fel az Erzsébet- utalványát!

Aki ebben a hónapban nem használja fel az Erzsébet-utalvány bármilyen formáját, annak elvész a pénze. Az Erzsébet Utalványforgalmazó 2020. január 1-jétől már csak a beváltott utalványok elszámolásával foglalkozik - hívja fel a figyel