Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2019. Október 10. 12:50, csütörtök | Belföld

Fegyverrel követelte bérét egy budapesti férfi

Fegyverrel követelte bérét egy budapesti férfi

A bérét követelte főnökétől egy középkorú férfi tegnap délután. Hangos kiabált vele, lökdöste és fegyverrel fenyegette a pomázi üzem előtt. Késő délután fogta el a TEK Budapesten.

A 41 éves férfi tegnap 15 óra és 15.15 perc között megjelent a munkaadója pomázi üzeménél, ahol vita után lökdösni kezdte főnökét, miközben a bérét követelte. Aztán a támadó elővett egy fegyvert, vagy annak fegyvernek látszó tárgyat az autójából és azzal fenyegetőzött tovább.

Senki sem sérült meg, a férfi nem használta a fegyvert. Az eset után a főnöke bejelentést tett.

A fegyveres támadót a szentendrei rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége fogta el október 9-én 18 óra 5 perckor Budapesten. A budapesti férfit a rendőrök a Szentendrei Rendőrkapitányságra vitték, ahol önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. A Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le ellene az eljárást.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 18:09, szerda | Belföld

Június 14-től ismét kötelező a katolikus híveknek a vasárnapi szentmise

Június 14-étől a katolikus híveknek ismét kötelező lesz részt venniük a vasárnapi szentmisén, az idősek, betegek azonban továbbra is felmentést kapnak

2020. Június 03. 17:54, szerda | Belföld

Három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés alapos gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Karcagi Rendőrkapitányság, miután három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban

2020. Június 03. 13:58, szerda | Belföld

Májusban lassú növekedésnek indult a használtautó-piac

Májusban lassú növekedésnek indult a használtautó-piac, áprilishoz képest 17 százalékkal több használt személyautót regisztráltak - közölte a Jó.Autók.hu portál szerdán az MTI-vel a DataHouse adatai alapján.

2020. Június 03. 11:04, szerda | Belföld

Halőrt dobott a hideg tóba

Garázdaság miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség egy férfival szemben.