Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 10. 12:50, csütörtök | Belföld

Fegyverrel követelte bérét egy budapesti férfi

Fegyverrel követelte bérét egy budapesti férfi

A bérét követelte főnökétől egy középkorú férfi tegnap délután. Hangos kiabált vele, lökdöste és fegyverrel fenyegette a pomázi üzem előtt. Késő délután fogta el a TEK Budapesten.

A 41 éves férfi tegnap 15 óra és 15.15 perc között megjelent a munkaadója pomázi üzeménél, ahol vita után lökdösni kezdte főnökét, miközben a bérét követelte. Aztán a támadó elővett egy fegyvert, vagy annak fegyvernek látszó tárgyat az autójából és azzal fenyegetőzött tovább.

Senki sem sérült meg, a férfi nem használta a fegyvert. Az eset után a főnöke bejelentést tett.

A fegyveres támadót a szentendrei rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége fogta el október 9-én 18 óra 5 perckor Budapesten. A budapesti férfit a rendőrök a Szentendrei Rendőrkapitányságra vitték, ahol önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. A Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le ellene az eljárást.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 18:04, vasárnap | Belföld

Tematikus műsorokkal készül az M5 október 23. alkalmából

Tematikus műsorokkal készül október 23. alkalmából az M5; szerda este többek között a Tumbász Ákos és Forró Mariann szerelmi történetét feldolgozó Szerettünk volna még élni című dokumentumfilmet láthatják a nézők

2019. Október 20. 16:33, vasárnap | Belföld

Hétfőn kezdődik az Országgyűlés őszi ülésszak

Az Országgyűlés hétfőn kéthetes üléssel kezdi meg őszi ülésszakát. A képviselők csütörtökön kezdik tárgyalni a 2018-as költségvetés zárszámadását.

2019. Október 20. 14:00, vasárnap | Belföld

Három hetük van a plakátok eltávolítására a jelölteknek és jelölőszervezeteknek

Három hetük van az önkormányzati és nemzetiségi választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek, hogy eltávolítsák a kampányidőszakban közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2019. Október 20. 13:31, vasárnap | Belföld

Áder: A fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek

Az ENSZ által megfogalmazott fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek, a víz központi kérdéssé vált - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.