Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Április 14. 07:50, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Fegyvert fogott a rendőrökre

Fegyvert fogott a rendőrökre

Házkutatásra érkeztek a rendőrök egy győri férfi lakására, ám komoly meglepetés érte őket, mert a gyanúsított pisztollyal a kezében várta a behatoló nyomozókat,

A 25 éves G. K.-ra a mosonmagyaróvári rendőrök figyeltek fel, mivel néhány nappal korábban tetten értek kokainértékesítés közben egy mosonmagyaróvári, és egy máriakálnoki fiatalembert. Az ő kihallgatásuk során került képbe két győri férfi a 40 éves M. P. és a 25 éves G. K. Az idősebb férfi ellenállás nélkül tűrte a házkutatást és az őrizetbe vételt, fiatalabb társa azonban nem nyitott ajtót a Marcal beavatkozó csoporttal megerősített mosonmagyaróvári nyomozóknak.

A behatolás után zúgó WC tartállyal és pisztollyal találták szembe magukat a rend őrei. Szerencsére lövöldözés nem történt, mikor a férfi észlelte a túlerőt, letette a fegyvert. A házkutatás során a WC kagylóból gyanús csomagocskák kerültek elő, a csomagokban lévő por összetételét szakértő vizsgálja. (Elsődleges adatok szerint több tíz gramm kokaint és mintegy száz gramm speedport próbált a férfi lehúzni a WC-ben.) A gyanúsítottnál lévő pisztolyról kiderült, hogy csupán gázriasztófegyver, ám ebből még egyet találtak a nyomozók a lakásban. A két férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.