Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2010. Július 15. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Laci vetkőzik

Fekete Laci vetkőzik

Élő adásban mutatta meg habtestét Fekete László. A világ legerősebb embere a Mokkában kezdett vetkőzésbe, majd egy elég sutára sikeredett harci jelenetet prezentált Pintér Tiborral a Trója című musicalből.

Fekete Lászlóról, a világ legerősebb emberéről azt már korábban is tudtuk, hogy nem egy kockahasú alkat. Sőt imád enni, és ez a hihetetlen ereje mellett testalkatán is meglátszik. Ám azt legmerészebb álmunkban sem gondoltuk, hogy reggel, élő adásban kell majd szembesülnünk Fekete-mester kilóival: a Mokkában kezdett sztriptízbe.  


Laci a Trója című musicalben kapott szerepet (nem, énekelni nem fog!), ahol a főszereplő Pintér Tiborral lesz majd egy harci jelenete. 


Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban