Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Január 12. 13:30, péntek | Bulvár

Fél nap alatt elkapkodták Bódi Sylvi bugyijait

Fél nap alatt elkapkodták Bódi Sylvi bugyijait

A modell a minap közölte, hogy engedve rajongói nyomásának, nem csak “kinőtt” és megunt ruháitól, de használt bugyijaitól is megválik. A darabokra licitálni lehetett és egy fél nap alatt el is kelt az össze.

"A bugyi börze tarolt… Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérnemüs albumba. Kevesebb mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerübb albumává vált. Míg a vadonatúj, cimkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Mily meglepö!) licitáltak."

– írta Bódi Sylvi legfrissebb Instagram posztjában, amiből az is kiderült, hogy pozitívan csalódott a pasikban.

"Egyébként kiváncsi voltam a dolog kimenetelére, ugyanis név és arc nélkül sokan mernek privátban mindenfélét írni és kérni… de nyilvánosan felvállalva a dolgot az már egy másabb történet! Ahhoz bátorság és vagányság, illetve némi humorérzék szükségeltetik. Jó kis csapat gyült össze tegnap az oldalon! Mindenki kedves, udvarias, laza és vicces volt! Olyan is volt, aki párjának vásárolt fehérnemüt!" - tette hozzá Sylvi.

Főkép: Facebook

Kép: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.