Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Május 11. 14:35, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Fél üveg töménynek megfelelő alkoholszint Stohl vérében

Fél üveg töménynek megfelelő alkoholszint Stohl vérében

Két ezrelék volt Stohl András vérében az alkohol szintje a szombaton hajnalban történt karambol után – tudta meg a HavariaPress.

Nem sokkal az általa okozott baleset után, fóti otthonában digitális alkoholszondával ellenőrizték a rendőrök a színész-műsorvezető véralkoholszintjét, mely a mérés szerint 1,96 ezrelék volt. Előállítása után kettős vérvétellel, laboratóriumi módszerrel is megvizsgálták, mennyi alkoholt fogyasztott Stohl, mielőtt autójába ült. A kettős vérvétel eredménye szerint vérében 1,9, illetve 2,1 ezreléknyi alkohol volt. Ez a véralkoholszint megfelel - egy átlagos férfi esetében - fél üveg tömény elfogyasztásának.


Az ismert műsorvezetőt szombat reggel, fóti otthonából állították elő a rendőrök, miután felmerült a gyanú, hogy ő okozta a súlyos sérüléssel járó közúti balesetet, mely aznap hajnalban történt az M0-s autóút és Fót közötti úton. A baleset okozója a főváros felől haladt Fót irányába, mikor - eddig nem tisztázott okból - áttért a szemközti sávba, ahol két, egymást követő autónak is nekiütközött. A hármas karambol következtében az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.


A baleset feltételezett okozóját, Stohl Andrást - mint a balesetben résztvevőt - meghallgatták, majd ezt követően hazaengedték a rendőrök. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. A rendőrség a napokban elkészülő szakértői véleményekre vár.

A műsorvezetőként is dolgozó színész az eset után búcsúzni kényszerült az egyik kereskedelmi televízió ősszel induló nagyszabású műsorából, a Tűzvonalban című sorozatban sem szerepelhet, s a Nemzeti Színház is visszavett műsoráról két darabot, melyekben ő is szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.