Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 13. 14:00, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Feladták: harmadszor is néma maradt a pécsi vérengző

Feladták: harmadszor is néma maradt a pécsi vérengző

A baranyai főkapitányság nyomozói kedd délután újabb kísérletet tettek a pécsi ámokfutó kihallgatására – sikertelenül. Mint az MR1-Kossuth Rádió megtudta, tovább már nem próbálkoznak. A gyanúsított továbbra sincs olyan állapotba

A rádió bűnügyi forrásai szerint nem valószínű, hogy tesznek újabb kísérletet a kihallgatására, azt sem kötelesek már elfogadni, ha ezt később az előzetes letartóztatásban lévő fiatalember maga kezdeményezné.

Az MR1 úgy tudja, elegendő bizonyítékot gyűjtöttek össze a bűncselekményről, ezek segítségével egy animációs filmet is összeállítottak, amely pontosan rekonstruálja az ámokfutás valamennyi mozzanatát. Ugyanakkor az ügy végső kimenetelét még nagyban befolyásolhatja a gyanúsított elmeállapotával kapcsolatos szakértői vélemény, ami még nem készült el.

A 23 éves pécsi gyógyszerészhallgató egy társát megölte, három másik embert pedig életveszélyesen megsebesített, amikor lövöldözni kezdett az egyetemen.

(MR1)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.