Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2010. Január 19. 07:35, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Felajánlás a győri szívcentrumnak: 300 ezerért kelt el a Morricone-plakát

Felajánlás a győri szívcentrumnak: 300 ezerért kelt el a Morricone-plakát

Háromszázezer forintért kelt el az az Ennio Morricone által aláírt koncertplakát, amelyet a Győri Filharmonikus Zenekar bocsátott árverésre. A plakátért egy pénzintézet győri

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán eddig már csaknem 300 pacemaker beültetést végeztek, de a körülmények már nem felelnek meg a mai kor elvárásainak. A felújítás során nem csak a műtőt alakítják majd át, de a szükséges műszereket is megvásárolják. Az új helyiséget már kijelölték a kórházban, a megvalósításhoz azonban közel 90 millió forintra lenne szükség, ehhez kapott most háromszázezer forintos segítséget a kórház.
A plakát egyébként a filharmonikusok és a Maestro közös szöuli koncertjét hirdeti, és körülbelül két hétig lehetett rá licitálni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 04. 09:15, vasárnap | Helyi

Gazdára talált a tablet

Gazdára talált a tablet! Az okoseszközt az kaphatta meg, aki a legtöbb helyes megoldást küldte be a Tudáspróba okoskütyükért című játékban.

2023. Június 04. 08:16, vasárnap | Helyi

Két hét múlva nyit az új fürdő

Huszonegy élmény- és gyógymedence, exkluzív japán szaunavilág, Magyarország legmodernebb csúszdaparkja és egy 32 méter magas, szódásszifont formázó csúszdatorony – mindez 4,5 hektáron.

2023. Június 04. 07:15, vasárnap | Helyi

Ötven éve végzett mérnökök vehették át aranydiplomájukat a Széchenyi István Egyetemen

Aranydiplomáját vehette át az a több mint száz mérnök, aki a Széchenyi István Egyetem jogelődjén, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán szerezte oklevelét ötven éve.

2023. Június 03. 09:15, szombat | Helyi

Utat nyitottak az alpolgármesterek Borkai Zsoltnak!

Avagy, hogy lehet a hatalmat eljátszani?!