Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Július 02. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Felakasztotta magát a jóképű színész

Felakasztotta magát a jóképű színész

Nem akarta látni, ahogy rákos apja meghal, ezért kioltotta saját életét Korea egyik legismertebb fiatal sztárja.

Szörnyű tragédia rázta meg Ázsiát. A Japánban és Koreában is rendkívüli népszerűségnek örvendő Yong-ha Park ugyanis öngyilkosságot követett el. A mindössze harminchárom éves énekes-színész saját otthonában kötötte fel magát mobiltelefonja töltőjével. A holttestére az anyja talált rá tegnap hajnalban. A rendőrség azonnal kizárta az idegenkezűséget, bár nem találtak búcsúlevelet. Park azonban hónapok óta komoly depresszióval küzdött, végső stádiumban lévő rákos apja miatt. Az egyetlen megoldás pedig az volt számára, hogy hamarabb menjen el, mint szeretett apukája, így nem kellett végignéznie a halálát.


Yong-ha tiniként robbant be a Távol-Kelet sztárvilágába, a Téli szonáta című sorozattal, amit több másik tévés szerep követett. Majd énekesként is kipróbálta magát, amitől csak tovább emelkedett a csillaga. Négy albumot is kiadott, amik mind-mind aranylemezek lettek Japánban és Koreában is. Bár élete első slágeréről, az All In című széria főcímdaláról sokáig nem is tudta senki, hogy ki énekli, és így kúszott fel a helyi slágerlisták élére. Emellett népszerű modell is volt, köszönhetően kivételesen szép arcvonásainak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.