Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 03. 18:48, kedd | Bulvár

Felpofozták Szulák Andreát a sötétben

Felpofozták Szulák Andreát a sötétben

Erről saját műsorában mesélt a Life TV-n, a Nyugi! Köztünk marad-ban.

Szulák Andrea elmesélte, hogy egykoron tinidiszkóba járt, este tíz körül kellett volna hazaérnie, de elbeszélgette az időt egy barátnővel, így csak későbbi busszal tudott elindulni.

„Negyed tizenegyre értem haza... amikor kattant a zár, annak mindig nagy hangja volt. Lábujjhegyen kinyitottam, becsuktam magam mögött az ajtót...
sötét volt az előszobában.
Visszafordultam, és puff... egy óriási nagy pofon! Ott állt anyukám"
– emlékezett. „Neked fogalmam sincs, mit álltam ki ez a 15 perc alatt" – ezt már az anyuka mondta szemrehányóan, és azóta Andrea, ha késésben van, mindig igyekszik szólni annak, aki vár rá, ne legyen túlzott aggódás.

Sári Évi is mesélt szó szerint arcpirító sztorit régről: amikor apja megtudta, hogy diszkóban van, utánament, de nem lelte, mert Évi (akit értesítettek a dühös szülő érkezéséről) elbújt valahol a sötétben. „Egyszer azonban haza kellett mennem, kaptam egy pofont az ajtóban... Tizenhat éves voltam akkor" – mesélte.

Forrás: origo.hu

Kép: Life TV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban