Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Április 07. 14:39, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Felpumpáltatta magát a tinisztár

Felpumpáltatta magát a tinisztár

Hosszú évek próbálkozása után, Haylie Duffnak végre sikerült felülmúlnia a hugicáját, Hilary-t, de a megnőtt kosárméretéből még nem fog megélni.

Lohanéknál, Hiltonéknál, és Spearséknél a másodszülött lányok mindent megtennének, hogy a nővérük sikereinek, vagy hírnevének akár a felét megkaparintsák. A Duff családban azonban a sors fordítva osztotta a szerencsét, és a fiatalabb Hilary lett a felkapottabb. Testvére, Haylie viszont nem adta fel, és árnyékként követi mindenhova. De ezentúl már nem járhat a nyomában többé, mert felborítaná a melleivel. A huszonöt éves celebkezdemény nemrég átesett egy feltűnésmentesnek nem nevezhető kebelplasztikán. Haylie azonban kicsit bátor volt, amikor a szilikon párnákat kiválasztotta, mert túl nagyok lettek domborulatai, és így szinte már komikusan néz ki. De legalább kosárméretben már jobb, mint húga.


Az idősebb Duff-nővér nem először feküdt kés alá, de a korábbi műtétei sokkal sikeresebbek voltak. Sőt, érthetőek is, hiszen jobban hasonlított egy pacira, mintsem Hilary-re, ezért az orrát és az állát faragták át emberibbre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.