Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2017. Január 10. 10:36, kedd | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Félreértés Scarlett Johanssonnal kapcsolatban

Félreértés Scarlett Johanssonnal kapcsolatban

A színésznő nem került fel a legjobban fizetett sztárok listájára.

A magyar sajtót is bejárta a hír, hogy Scarlett Johansson a legtöbbet kereső színésznő, ami egy félrefordításnak köszönhető. Az igazság az, hogy Johansson messze nem a legjobban fizetett hollywoodi női sztár, hanem a színésznők közül az őfilmjei hozzák a legtöbb bevételt.

Tavaly az Amerika kapitányés az Ave, Ceasar! összesen 1,2 milliárd dollárt hozott, a színésznő mindkettőben szerepelt. A híresség föl sem fért a legjobban fizetett sztárok listájára, amelynek elején Dwayne Johnson, Jackie Chan és Matt Damon szerepel. Az első tízben egyébként csak két nő található, Jennifer Lawrence és Melissa McCarthy.

Scarlett Johanssont legközelebb a Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben láthatjuk, amely nagy sikernek ígérkezik, így remélhetőleg feljebb tornászhatja a gázsiját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.